Au chefuit în club până la 4 dimineaţa!

Ultima actualizare:

    Preşedintele Iuliu Mureşan  a petrecut cot la cot  cu jucătorii în club
Preşedintele Iuliu Mureşan a petrecut cot la cot cu jucătorii în club

Jucătoriii CFR-ului, împreună cu antrenorii secunzi şi executivul clubului, s-au distrat luni noapte în clubul Obsession. Antrenorul Andrea Mandorlini nu a fost prezent la petrecere, fiind plecat acasă în Italia pentru două zile.

CFR nu mai face demult un secret din faptul că sărbătoreşte în club fiecare performanţă. La fel s-a întâmplat când a cucerit campionatul, apoi Cupa, iar acum a venit rândul Supercupei să ajungă în Obsession, clubul unde "feroviarii" se simt cel mai bine.

Deşi majoritatea jucătorilor au sosit la locul întâlnirii la ora stabilită, 23.30, a fost nevoie de apariţia "şefului" Iuliu Mureşan pentru ca sărbătoarea să înceapă.

Handbalista Carmen Amariei, şi ea din Cluj, a fost invitată de onoare

simeon stalpnicul png

"Noi aşa facem de fiecare dată, sărbătorim când cucerim un trofeu. Suntem o adevărată familie şi ne place să celebrăm în mod organizat. Au şi jucătorii nevoie de relaxare după un cantonament extenuant, cu multe restricţii, în care gândul lor a fost doar la fotbal. Acum, pot să uite de tot şi să se distreze, de asta am venit", a anunţat Mureşan înainte de a intra în club, însoţit de directorul sportiv Sandu Matei, care purta pe braţe trofeul.

Cu o pălărie care a atras toate privirile, Tony a fost sufletul petrecerii

simeon stalpnicul png

Nuno Claro, Stăncioiu, Cadu, Tony, Veloso, Diogo, Mureşan, Dani, Traore, Bjelanovici şi Piccolo au fost singurii care au onorat prezenţa, ceilalţi preferând să se odihnească. Antrenorul Andrea Mandorlini nu a fost prezent, fiind învoit două zile de conducere pentru a-şi vizita familia.

La petrecere a fost şi handbalista Carmen Amariei, care în ultimele zile a stat aproape de CFR. Ea a vizitat stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" sâmbătă, apoi a asistat la meci duminică, iar luni a venit şi la chef.

Căpitanul Cadu a venit însoţit de frumoasa lui soţie, Dulce

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net