Au cântat «Din inimă pentru copii»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Poveştile copiilor care au nevoie de ajutor, prezentate în ziarul Click!, nu au rămas fără ecou la Sibiu. Fosta Capitală Culturală Europeană a găzduit vineri seara primul concert caritabil din cadrul campaniei "Din inimă pentru copii", care a avut loc la Sala Thalia.

*Organizat de Filarmonica de Stat din Sibiu, evenimentul a adus în faţa publicului sibian un grup de tineri studenţi ai Academiei de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj.

Membrii flautişti ai corului "Il Gardellino" au pregătit cu această ocazie un Concert de Crăciun special, prezentând colinde româneşti, spaniole şi englezeşti, sub bagheta dirijorului Tudor Feraru.

*"Ansamblul nostru de flaute a prins formă în luna octombrie a acestui an, cu ocazia împlinirii a 70 de ani de viaţă şi a 50 de ani de carieră ai maestrului Gavril Costea, profesor universitar la "Gheorghe Dima". A fost o adevărată bucurie pentru noi să ne înscriem pe lista celor care îi susţin pe copiii care se luptă cu boala", ne-a spus Tudor Feraru.

*Încântaţi de spectacolul prezentat, sibienii prezenţi la eveniment i-au răsplătit cu aplauze frenetice pe tinerii artişti, iar la plecare, o parte dintre aceştia au trecut pe la "Urna Dorinţelor", aducându-şi la rândul lor aportul la rezolvarea problemelor micuţilor ale căror poveşti le-au aflat din ziarul Click!.

*"Concertul a fost foarte frumos, au făcut un adevărat spectacol, iar campania este una demnă de toată lauda", a spus Cristian Roată, unul dintre spectatori.

Fondurile strânse cu ocazia concertului caritabil vor fi donate micuţilor prezentaţi în campania „Din inimă pentru copii“

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net