Au apărut genţile cu panouri solare pentru încărcarea mobilului - VIDEO

Ultima actualizare:

Poşetele, modele unicat create de Tommy Hilfiger, Diane Von Furstenberg, Rogan, Loomstate şi alţi creatori de modă americani, au mici panouri solare flexibile integrate în design, acumulatori, un port USB prin care poate fi încărcat telefonul mobil sau o mini-lampă pentru citit.

Într-un interviu acordat Reuters, designerul Rogan Gregory spune că mulţi dintre prietenii lui au fost încântaţi de aceste genţi pe care le pot lua la plajă şi pot vorbi toată ziua la telefon sau pot asculta muzică, pentru că ­este posibilă reîncărcarea aparatelor de la soare, scrie Adevărul.

Poşetele cu panouri solare sunt incluse în proiectul Portable Light, iniţiativa unei organizaţii nonprofit care furnizează kituri solare pentru textile cu scopul de a veni în sprijinul locuitorilor din cele mai sărace zone ale planetei - le învaţă pe femei să-şi folosească abilităţile la ţesut şi cusut pentru a combina tehnologia cu materialele textile locale.

„Elle" i-a propus coordonatoarei proiectului, arhitecta Sheila Kennedy, să colaboreze cu designeri renumiţi pentru a crea aceste genţi şi pentru a le scoate la licitaţie cu scopul de a strânge bani pentru proiect. Cele opt poşete create până acum au fost scoase la vânzare pe site-ul eBay, într-o licitaţie care se închide la 15 iulie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net