Atenţie la produsele de slăbit contrafăcute de pe Internet! Vă puteţi îmbolnăvi

Ultima actualizare:

Autorităţile în domeniu din Olanda şi Portugalia au avertizat toate ţările Uniunii că pe internet se vând mai multe produse pentru slăbit contrafăcute, printre acestea aflându-se şi un vaccin periculos, numit "Metabolite Adelgazante", informează Mediafax.

Vaccinul, conform aşa-ziselor indicaţii, te ajută să slăbeşti şase kg în decurs de 16 zile, dacă este administrat în braţ şi abdomen. El conţine, de fapt, doi hormoni feminini, care influenţează fertilitatea, dar care nu ajută nicicum la pierderea în greutate şi pot avea efecte secundare. Astfel, femeile se pot trezi cu sarcini nedorite, iar bărbaţii pot reţine lichide în organism.

Tot pe internet se vând şi două ceaiuri chinezeşti pentru slăbit,"La Jiao Shou Shen" şi "Fruta Plant", care conţin sibutramină şi care au fost descoperite de Inspectoratul pentru Sănătate al Olandei.

ANM nu deţine informaţii referitoare la existenţa acestor produse în România, suplimente care, de altfel, intra în competenţa Institutului de Bioresurse Umane.

Informaţiile originale au fost transmise de către Agenţia Mexicană a Medicamentului (COFEPRIS) şi oferite Secretariatului Grupului de lucru pentru Implementare al Consiliului Uniunii Europene (WGEO) de către Autoritatea Naţionala Competentă din Portugalia (INFARMED), potrivit datelor de pe site-ul ANM.

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net