Ashley Cole voia sex la telefon înainte de meciuri

Ultima actualizare:

Anglia a remizat cu americanii, 1-1, dar jucătorul lui Chelsea nu a fost afectat, după meci continuând să se gândească doar la sex şi la blonda pe care a agăţat-o pe Facebook.

Fundaşul i-a trimis 139 de sms deocheate. "Mesajele le primeam chiar înaintea meciurilor, cred că după aia îşi lua echipamentul şi începea partida", a spus blonda.

Apoi, a dezvăluit pentru "Sunday Mirror" că jucătorul i-a cerut să facă sex la telefon: "Ore întregi îmi dădea mesaje, mă punea să-i dau poze, filme şi să-i vorbesc murdar la telefon".

Cole e recunoscut ca un afemeiat, motiv pentru care soţia sa, Cheryl, a divorţat. "The Sun" a publicat un articol cu una dintre amantele lui, Aimee Walton, pe care a agăţat-o într-un club.

"E sălbatic în pat. Ştie exact ce face şi e bun. Însă a fost o mare greşeală şi o regret. Băusem mult şi am făcut ce a vrut el", a spus ea.

Ulterior, ziarele au anunţat că Aimee ar fi gravidă. Pe lista "victimelor" sunt mai multe modele din Anglia, dar aventura cu Ann Corbitt a pus capac mariajului după ce Ashley s-a culcat cu ea în cantonamentul lui Chelsea, când englezii au efectuat un turneu la Seattle.

În plus, Cole a fost suprins beat în cantonamentul naţionalei şi râzând cu poftă după ce Germania zdrobise Anglia cu 4-1. El nu mai are viitor la naţională, Capello dorind să facă schimbări radicale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net