Aşa ceva n-ai să vezi la noi! Şi-au dezăpezit singuri oraşul!

Ultima actualizare:

Întregul regat britanic se confruntă în această perioadă cu una dintre cele mai grele ierni a ultimilor 30 de ani, eforturile administraţiilor locale fiind de multe inutile şi fără efecte vizibile.

image

La fel s-a întâmplat în Farlington, un orăşel britanic unde consiliul local a decis că zăpada şi gheaţa de pe carosabil şi trotuare nu este o prioritate pentru comunitate.

Reacţia comunităţii a fost de-a dreptul surprinzătoare. Nu s-au plâns la tv, nu au făcut petiţii şi nici n-au protestat în faţa primăriei. Ci au pus mâna pe lopeţi şi şi-au curăţat oraşul.

Iată cum arăta Farlington înainte de intervenţia oamenilor:

image

Astfel un grup de 120 de persoane, cu vârste cuprinse între 3 şi 80 de ani au ieşit din case şi au dat o soluţie rapidă pentru o problemă stringentă a comunităţii.

Şi după:

image

Întreaga operaţiune a fost organizată de Paddy O'Kennedy (45 de ani), comandor în aviaţia britanică şi care nu a laut ăn calcul avertizarea autorităţilor că ar putea fi dat în judecată dacă vreun pieton alunecă pe porţiunea curăţată de ei.

image
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net