Arsă pe piept cu mămăligă

CLIIMA20100517_0143_1.jpg

Până la jumătatea lunii iunie, Iustina are nevoie de nişte bani pentru tratamentul de după operaţie
Citeste tot despre: 

Iustina are 13 ani şi este o fată obişnuită care-şi doreşte să arate ca toate fetele de vârsta ei. Numai că are o cicatrice urâtă pe piept şi din cauza ei unul dintre sâni nu creşte. Are nevoie de o operaţie plastică complexă.

Pe când avea 3 ani, mama i-a pus Iustinei pe piept mămăligă fierbinte. Sânul stâng nu mai creşte şi în fiecare zi ea are dureri îngrozitoare. Fata este în creştere, pielea se întinde din ce în ce mai tare şi uneori durerile sunt insuportabile.

Tatăl Iustinei, Gheorghe Brânzei, o creşte singur şi pe lângă ea, mai are 3 copii acasă. Locuiesc în comun Balş, din judeţul Iaşi şi venitul de 400 de lei pe lună, abia le ajunge să trăiască. Gheorghe ne-a sunat şi ne-a implorat să-i ajutăm.

Am sunat atunci la Spitalul de urgenţe din Iaşi şi echipa de medici de la secţia de chirurgie reparatorie s-a oferit imediat să ne ajute şi să o opereze pe Iustina.

Ca să se facă bine, Iustinei i se va implanta sub piele, în dreptul sânului un balon special. În fiecare săptămână, timp de două-trei luni, Iustina va trebui să vină la spital pentru a i se injecta în balon ser fiziologic.

Astfel pielea se va întinde, iar medicii vor putea să-i elimine partea asră de piele. Vor elimina practic cicatricea şi o vor acoperi cu noua piele obţinută cu ajutorul balonului. Chiar dacă îi este frică, Iustina îşi doreşte din tot sufletul să se facă bine şi să scape de durerile zilnice.

Iustina şi tatăl ei vor trebui să vină timp de trei luni, săptămână de săptămână, la Iaşi pentru această intervenţie.

Ei au nevoie de mare ajutor pentru că nu au bani să ajungă la Iaşi să rămână acolo cât timp Iustina suportă aceaste intervenţii şi în perioada când va fi operată.

Cei cu un suflet mare care vor s-o ajute pe Iustina să se facă bine, sunt rugaţi să sune la 021.407.76.80.

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod swift/BIC PIRB RO BU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI RO15162540

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

Puteţi ajuta şi altfel decât cu bani

Dacă ajutorul pe care doriţi să-l acordaţi nu se referă la bani,
scrieţi-ne pe adresa de mail: dininimapentrucopii@click.ro sau

contactaţi-ne la tel 021.407.76.80.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1