Arnold Schwarzenegger, vizită în Irak

Ultima actualizare:

    Arnold Schwarzenegger, guvernatorul Californiei
Arnold Schwarzenegger, guvernatorul Californiei

Guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger, a făcut o vizită trupelor americane în Irak, mulţumindu-le pentru spiritul lor de sacrificiu şi pentru cel al familiilor lor, informează AP.

Schwarzenegger a năvălit într-o cantină ticsită de soldaţi în Camp Victory, tabără situată la periferia Bagdadului, cu un răget în stilul care l-a făcut celebru în filme adresat soldaţilor. El i-a felicitat pentru activitate, a strâns numeroase mâini şi a pozat împreună cu ei pentru fotografi.

Ex-campionul la culturism le-a recomandat soldaţilor să se menţină în formă făcând exerciţii fizice în fiecare zi şi chiar a prevăzut să se antreneze împreună cu ei după micul dejun.

Guvernatorul californian intenţiona, de asemenea, să se întâlnească cu oficiali irakieni. După ce a distribuit ţigări soldaţilor, el a luat masa împreună cu un grup de generali.

Potrivit Agerpres, costul voiajului său în Irak este suportat de o asociaţie a oamenilor de afaceri care îl susţin pe guvernator, a ţinut să precizeze purtătorul său de cuvânt.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net