Armata americană vrea să facă afaceri cu firme românești

Citeste tot despre: 

Reprezentanți ai armatei americane au organizat, joi, în localitatea constănţeană Mihail Kogălniceanu, un seminar la care au invitat furnizori de servicii din România, intenţionând să încheie contracte pentru întreținere de drumuri, colectare de ape reziduale sau pentru achiziţionare de materiale

"Organizăm seminarul pentru că acum avem un număr limitat de resurse şi avem nevoie de mai multe servicii pe care vrem să le extindem. Răspundem întrebărilor şi oferim informaţii“, a declarat maiorul Jeyanthan Jeyasingam, de la baza Grafenwohr, Germania.

Acesta a precizat că de obicei contractele se încheie pe o perioadă de un an. Procedurile de contractare sunt transparente şi se derulează de regulă pe Internet.

La eveniment au participat circa 80 de reprezentanţi ai unor firme româneşti. Americanii au declarat că au nevoie de servicii de întreţinere de drumuri, colectare de ape reziduale, dar şi de achiziţionarea a diverse materiale de papetărie, construcţii şi mobilier.

Reprezentanţii US Army au declarat că speră ca serviciile de care au nevoie să fie contractate până la finele anului în curs, când speră să finalizeze şi lucrările la baza permanent. Baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu a fost inaugurată în vara anului 2007.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1