Are 71 cm înălţime şi e mamă a 3-a oară

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Stacey Herald (35 de ani), cea mai mică mamă din lume, a născut un băiat căruia i-a pus numele Malachi. Femeia cu înălţimea de numai 71 centimetri a înfruntat moartea ca să aibă 3 copii.

Doctorii o avertizaseră pe Stacey Herald, din Dry Ridge (Kentucky, SUA), care mai avea două fetiţe născute tot cu preţul vieţii, că riscul de a muri din cauza celei de-a treia sarcini era de 90%!

Chiar dacă i s-au dat puţine şanse că o să supravieţuiască, cea mai mică mamă din lume s-a încumetat să aibă al treilea copil.

Malachi a cântărit la naştere un kilogram şi 190 de grame

simeon stalpnicul png

Bebeluşul s-a născut prematur (mai devreme cu 8 săptămâni), prin cezariană, la 28 noiembrie, dar abia ieri a fost anunţată venirea sa pe lume de către presa din SUA. Stacey are 34 de cusături pe burtă, însă se mândreşte că are "cel mai frumos băieţel din lume".

Malachi a cântărit la naştere 1 kilogram şi 190 de grame. Ar fi trebuit să vină pe lume înainte de Crăciun, dar medicii s-au temut că, dacă l-ar fi mai lăsat să crească în uterul mamei, i-ar fi putut zdrobi unele organe.

Stacey suferă de o boală rară care a împiedicat-o să-şi dezvolte plămânii şi a făcut ca oasele sale să fie casante. Din această cauză, femeia nu are o înălţime normală.

Stacey Herald este căsătorită din 2004 cu Will, un bărbat cu înălţimea de 1,74 metri, pe care l-a cunoscut într-un supermarket.

Mai citeşte:Cea mai mică mamă din lume naşte a treia oară

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net