Arbitrul Alexandru Tudor, recuzat de Ceahlăul Piatra Neamţ, în Liga a 2-a

Ultima actualizare:

Iniţial, la meciul Ceahlăul - Concordia Chiajna fusese delegat centralul Claudiu Ştefănuţi, din Bistriţa. Ulterior, CCA a decis ca la derby-ul rundei a 14-a a Seiei I a Ligii a 2-a să fie trimis arbitrul FIFA Alexandru Tudor.

Conducerea nemţenilor însă a fost nemulţumită de această delegare. "Dacă era delegat din prima nu spuneam nimic, dar nici nu vrem să trăim cu impresia că adversarul are puterea de a schimba arbitrul. Noi nu am cerut modificarea, iar cu Chiajna nu am vorbit să vedem dacă au cerut ei. Nu ne este frică de altfel de probleme pentru ca la Alexandru Tudor nu poate interveni nimeni", a declarat Viorel Măstăcăneanu, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Ceahlăul pe site-ul liga2.ro.

CCA a decis să-l trimită la acest meci pe alt arbitru internaţional, pe Cristian Balaj, care era delegat la meciul Voinţa Sibiu - Poli Iaşi, un alt meci important, dar dion Seria a II-a. Această partidă va fi arbitrată de Alexandru Tudor.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net