Aradul se află în topul hoţilor de curent electric

Ultima actualizare:

Reprezentanţii companiei susţin că au depistat furturi de energie atât la case particulare, cât şi la unele societăţi comerciale.„Sustragerile de energie electrică, dar şi intervenţiile neautorizate generează prejudicii majore, atât furnizorului de servicii, cât şi consumatorilor, atât din punct de vedere al modului de funcţionare a reţelelor electrice, cât şi din cel al siguranţei celor care efectuează astfel de intervenţii neautorizate”, a spus Florentina Bujor, purtătorul de cuvânt pe partea de vest Enel.

Pe de cealaltă parte, poliţiştii arădeni nu pot acţiona în cazul hoţilor de curent electric, atâta timp cât nu există o plângere din partea păgubitului, în cazul de faţă, ENEL.

„Din moment ce nu există parte vătămată, noi nu putem deschide un dosar penal pentru furt”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.

În perioada ianuarie-august 2010, la nivelul judeţului Arad, echipe ale Enel Distribuţie Banat au întreprins mai multe acţiuni, în vederea verificării contoarelor de energie electrică. Cu ocazia acestor verificări au fost depistate peste o sută de cazuri de sustrageri de energie electrică, atât la consumatori casnici cât şi la agenţi economici.

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net