Angelina, aşteptată cu diamante la Bucureşti

Ultima actualizare:

    Organizatorii îi dăruiesc divei de la Hollywood o bijuterie cu pietre preţioase
Organizatorii îi dăruiesc divei de la Hollywood o bijuterie cu pietre preţioase

Pregătirile pentru balul de caritate la care Angelina Jolie va fi cap de afiş sunt în toi. Organizatorii i-au comandat divei o bijuterie bătută în diamante.

A rămas mai puţin de o lună până la evenimentul la care este aşteptată să ajungă Angelina Jolie. Licitaţia caritabilă, organizată în vederea construcţiei a 42 de centre pentru copiii abuzaţi, va avea loc pe 21 octombrie la Hotelul Intercontinental, în sala Grand Ballroom, cu începere de la ora 19.00.

La balul organizat de Asociaţia de Intervenţie Terapeutică în Situaţii de Criză şi de psihologul Mirela Zivari, toţi invitaţii vor primi insigne din argint cu sigla celor care au pus la punct evenimentul in cele mai mici detalii, realizate de Rinaldo Bruno Mara, un celebru bijutier din România.

Aceeaşi casă de bijuterii va crea pentru vedeta de la Hollywood un "cadou" special, care va arăta la fel ca insignele din argint, doar că va fi împodobit cu diamante. Diva de la Hollywood este aşteptată să sosească mai devreme în România, unde va rămâne timp de trei zile.

Intercontinental, primul pe lista preferinţelor

Managerul Angelinei Jolie a cerut organizatorilor mai multe detalii privind cele mai bune hoteluri din Bucureşti. Diva are de ales din şase unităţi de cazare de lux:

- Hotel Intercontinental 4 Hotel Hilton 4 Hotel Raddison SAS - Carol Parc Hotel 4 Hotel Marriott 4 Centre Ville ApartHotel Complex

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net