Angela Similea şi Victor Surdu, executaţi silit

Citeste tot despre: 

Doamna muzicii româneşti, Angela Similea, şi soţul ei, deputatul Victor Surdu, au fost executaţi silit pentru un împrumut de 700.000 de euro. Banca urmează să scoată la vânzare un service auto şi un apartament al cuplului.

Cei doi soţi sunt în pericol să piardă o mare parte din avere dacă banca de la care au împrumutat aproape 700.000 de euro va scoate la vânzare proprietăţile pe care Similea şi Surdu le-au pus gaj.

Artista a pierdut procesul cu unitatea de creditare la Judecătoria Buftea iar politicianul la Judecătoria Sectorului 1. În ambele cazuri, sentinţele sunt definitive şi fără cale de atac.

În vizorul executorilor s-au aflat un service auto din Afumaţi, care conţine un centru ITP, un showroom şi un motel, dar şi apartamentul cu patru camere din strada Sibiului, unde ambii soţi sunt proprietari.

Surdu mai are pe rol un astfel de proces la Judecătoria Lehliu Gară. Iniţial, împrumutul a fost făcut în februarie 2007 de soţul cântăreţei pentru firma care deţinea service-ul.

Apoi, parlamentarul a mai făcut un credit de refinanţare care în final a ajuns la 715.000 euro.

Surdu nu a putut returna creditul iar banca l-a mai păsuit câteva luni doar după ce soţia sa a devenit girant.

Procesul de executare a fost înregistrat în luna martie, iar dosarul s-a disjuns.

Citeşte şi:

Angela Similea riscă executarea silită! Are datorii enorme la bancă!

Nu rata scrisoarea lui George Stanca: Dragă Angela Similea,

Justiţia a încuviinţat executarea silită a celor doi. Deciziile sunt definitive

Victor Surdu : «Nu există niciun sechestru pe casa mea»

Deputatul Victor Surdu susţine că povestea cu sechestrul pe o parte din averea sa este exagerată.

"Eu nu mai sunt acţionar la firma care are datorii, ea a fost vândută. Singura mea legătura cu această poveste ar fi în cazul în care banca, după ce ar vinde activele firmei, nu s-ar îndestula. La vremea contractării creditului eu am fost co-garant", ne-a declarat Victor Surdu.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1