Anelka a fost dat afară din lot

Ultima actualizare:

    Anelka a fost dat afară din echipă după ce l-a jignit pe Domenech
Anelka a fost dat afară din echipă după ce l-a jignit pe Domenech

Atacantul Nicolas Anelka, care l-a insultat pe selecţionerul Raymond Domenech la pauza meciului Franţa - Mexic de joi, a fost exclus din naţionala franceză, a declarat vicepreşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Noël Le Graët.

Anelka nu a participat la antrenamentul de azi al echipei Franţei.

Potrivit ediţiei de sâmbătă a cotidianului francez L'Equipe, Nicolas Anelka l-ar fi insultat pe selecţionerul Raymond Domenech, în pauza meciului cu Mexic, scor 0-2, după ce tehnicianul i-a făcut câteva observaţii şi l-a ameninţat că îl va schimba la pauză. Sursa citată menţionează că Domenech nu intenţiona iniţial să îl schimbe pe Anelka la pauză, când scorul era 0-0.

    Mai citeşte:          Vicepreşedinte FFF: "Anelka ar trebui să fie exclus din echipă sau să-şi ceară scuze"          Anelka către Domenech: "Eşti un fiu de târfă!"

Tehnicianul i-a spus atacantului pe un ton ferm, dar politicos, că vrea să nu se mai oprească atât de mult, să nu piardă timpul şi să rămână mai mult în faţă, mai aproape de suprafaţa de pedeapsă a adversarilor. Anelka a contestat, iar Domenech l-a ameninţat că îl va schimba. Atacantul a reacţionat adresându-i selecţionerului cuvinte obscene şi făcându-l "fiu de târfă". "Ok, ieşi", a fost replica lui Domenech.

Ca urmare a acestui conflict, Raymond Domenech a decis ca în repriza a doua a partidei cu Mexic să îl folosească în locul lui Anelka pe Andre-Pierre Gignac.

Reprezentativa Franţei a fost învinsă, joi, la Polokwane, pe Peter Mokaba Stadium, cu scorul de 2-0, de selecţionata Mexicului, în meciul al doilea din grupa A a Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net