Andrei Ionescu, şters de pe site-ul Stelei!

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Andrei Ionescu, împrumutat la Poli Iaşi

"U" Cluj a renunţat la transferul lui Andrei Ionescu

Iancu îi dă pe fraţii Karamian al Steaua la schimb cu Ionescu

Pentru că a refuzat ambele oferte pe care le-a avut în această iarnă, de a merge sub formă de împrumut la Khazar Lankaran sau Unirea Urziceni, fotbalistul de 23 de ani a fost pedepsit drastic de patronul Gigi Becali.

„N-o să mai joci la Steaua în viaţa ta, nici măcar la echipa a doua!", i-a transmis latifundiarul înaintea începerii returului.

De atunci, Ionescu se antrenează mai mult singur în complexul din Ghencea, pentru că i s-a refuzat accesul la antrenamentele primei echipe, iar la şedinţele Stelei II a fost primit ocazional.

Mai mult, olteanul a fost pur şi simplu şters de pe pagina oficială de Internet a clubului din Ghencea. Numărul 19 al roş-albaştrilor nu mai apare nici în lotul primei echipe, dar nici în cel al Stelei II, unde figurează în schimb senegalezul Kounta Diop Faye, legitimat de curând.

Venirea lui „Sorinaccio" i-ar putea schimba însă soarta lui Andrei. Fotbalistul i-a trimis deja un SMS tehnicianului prin care-i cerea ajutorul. „E un fotbalist valoros, dar nu pot să-l ajut decât dacă mai renunţă la pretenţiile financiare", s-a confestat Cîrţu apropiaţilor săi.

De fapt, mărul discordiei în conflictul lui Ionescu cu Becali este venitul mijlocaşului, care câştigă în prezent 140.000 € pe an, sumă ce se măreşte în fiecare sezon cu încă 20.000 €, conform unei clauze.

Mai mult, Ionescu nu poate pleca la nici o echipă fără acceptul lui Mititelu, care trebuie să primească şi 50% din suma de transfer, dar nu mai puţin de un milion de euro!

Cîrţu l-a salvat şi pe Răduţ!

Mihai Răduţ (21 de ani), un alt jucător de mare viitor care avea probleme la Steaua, a fost deja titularizat din nou de Sorin Cîrţu după o pauză de cinci luni.

„Venirea domnului Cîrţu m-a salvat, nu ascund faptul că intenţionam să plec de la Steaua", a mărturisit mijlocaşul la finalul partidei cu Victoria Brăneşti.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net