Andreea Marin Bănică aduce «Şcoala mamelor» la Zalău şi Cluj

Ultima actualizare:

    Andreea Marin Bănică susţine proiectul Şcoala mamelor
Andreea Marin Bănică susţine proiectul Şcoala mamelor

Andreea Marin Bănica şi Andreea Paul Vass se vor afla în zilele următoare la Zalău şi la Cluj-Napoca pentru a se afla în dialog cu mamele care se confruntă cu situaţii dificile de viaţă.

Citeşte şi:

Andreea Marin Bănică deschide „Şcoala Mamelor”

Întâlnirile au loc în cadrul proiectului "Mom Up" sau "Şcoala mamelor", derulat de Fundaţia Preţuieşte Viaţa (www.pretuiesteviata.org), reprezentată de Andreea Marin Bănică, împreună cu Fundaţia Estuar. Tema va fi "Sunt mamă: cum împac viaţa profesională cu viaţa familială şi cu dorinţele proprii".

Mamele pot participa gratuit la seminariile care se vor desfăşura în Zalău în data de 18 februarie, ora 18, la Casa de Cultura a Sindicatelor şi, repectiv, în Cluj-Napoca, în data de 21 februarie, ora 18.00 în Sala mare a Primăriei.

Participantele vor beneficia de consiliere gratuită din partea experţilor în drepturile femeilor, sănătate, legislaţie, formare profesională, antreprenoriat, comunicare şi vor avea prilejul să afle cum alte femei au depăşit situaţiile dificile cu care s-au confruntat, de la divorţuri, la depresie sau violenţa domestică.

"Credem că astfel de dialoguri vii sunt extrem de importante pentru mame care nu au prea des aceasta oportunitate de a se deschide şi a se întâlni cu specialişti, dar şi între ele pentru a-şi împărtăşi experienţele", spune Andreea Paul Vass, lector universitar şi consilier al primului ministru, pe blogul său personal.

"Mom Up" este o reţea de centre pilot de consiliere a mamelor aflate în situaţii dificile de viaţă, având în prezent trei centre de asistenţă şi consiliere la Bucureşti, Ploieşti şi Cluj, unde mamele aflate in dificultate vor primi consilierea necesara.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net