Andreea Fried a învăţat să gătească prin telefon

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cât timp a stat acasă cu părinţii, la Cluj, prezentatoarea de ştiri de la Prima TV, Andreea Fried, nu avea grija treburilor casnice. Dar de trei ani, de când s-a mutat la Bucureşti, a trebuit să înveţe. De fiecare dată când are nevoie de sfaturi, îşi sună, evident, mama.

"Când am plecat de la părinţi, m-am trezit că habar nu am să prepar niciun fel de mâncare.Aşa că, am pus mâna pe telefon şi am sunat-o pe mama. N-am să uit niciodată când i-am cerut să-mi spună cum se prepară cartofii franţuzeşti şi supa de pui.Am luat notiţe şi a ieşit excelent. Iar de atunci gătesc constant", spune Andreea Fried.

Iar asta deoarece a descoperit că îi place în bucătărie. S-a specializat în aproape orice, de la orez sârbesc, friptură, supă de pui cu găluşte, ciorbă de perişoare, spaghete bologneze, vinete, ciuperci cu maioneză, ouă umplute cu carne şi sos de smântână, sarmale, până la dulciuri.

"Ştiu să fac cele mai bune budinci şi torturi, dar preferata mea e prăjitura tiramisu", ne spune, şi se apucă să ne arate.

E foarte ordonată, nu suportă să vadă farfurii sau tacâmuri în chiuvetă. Nu stă cu cartea de bucate în faţă decât dacă vrea să prepare ceva nou, ce nu a mai încercat până atunci.

Se mândreşte că toate mâncărurile îi ies gustoase şi, mai ales, aspectuoase. "Asta e iar o chestie învăţată de la mama. Înainte de toate, mâncarea trebuie să arate bine".

Prăjitură tiramisu

Ingrediente: 400 g pişcoturi, 250 g cremă Mascarpone, 4 ouă, 4 linguri de zahăr, 3 ceşcuţe de cafea, cacao, frişcă

Mod de preparare: gălbenuşurile şi zahărul se amestecă, se adaugă crema şi se omogenizează.

simeon stalpnicul png

Albuşurile se bat separat până se umflă şi se adaugă la crema preparată anterior.

Pişcoturile se înmoaie în cafea şi se aşază pe o tavă, unul lângă altul, peste ele se pune crema, un alt strat de pişcoturi şi din nou crema. Se ornează cu frişcă şi se pudrează cu puţină cacao.

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net