Andrade ameninţă: ''Vreau să-l înving prin KO pe Bute''!

Ultima actualizare:

de Elsion Vaso

Boxerul mexican Librado Andrade a început războiul psihologic cu românul Lucian Bute, campionul mondial la categoria super-mijlocie (versiunea IBF), pe care îl va întâlni pe 28 noiembrie, la Quebec.

'Sunt convins că primul meci dintre noi a lăsat ceva urme în capul lui Bute. O mică îndoială, ceva care să îi amintească faptul că sunt capabil să lovesc puternic şi să-l înving. Lucian poate să domine meciul şi de această dată, însă aştept să facă din nou o greşeală, ca în primul meci. Vreau să-l înving prin KO, oficial de această dată', a declarat Andrade în cursul unei conferinţe de presă.

Campionul român l-a învins la puncte pe Librado Andrade, pe 24 octombrie 2008, însă mexicanul a contestat victoria lui Bute, pe care reuşise să-l trimită la podea cu câteva secunde înaintea gongului final.

'Am făcut o greşeală atunci deoarece, după ce l-am dominat tot meciul, am rămas în faţa lui. Nu am dorit să fac spectacol, ci pur si simplu să-mi fac în continuarea treaba, aşa cum reuşisem timp de 11 runde. A fost o eroare, care a trecut şi cred că asta a făcut din mine un boxer mai bun', a răspuns Bute.

Pentru a fi sigur de victorie, antrenorul românului, Stephane Larouche, i-a pregătit lui Bute 'cel mai dur cantonament din viaţa sa'. 'I-am găsit nişte +buldozere+ drept parteneri de antrenament. După asta, vă promit ca va face să explodeze sala prin prestaţia sa. Este cu adevărat fericit să vină la Quebec şi nu se gândeşte decât la victorie', a precizat Larouche.

'Lucian a primit mai multe oferte, una dintre ele de la Carl Froch, însă ceea de şi-a dorit a fost să-l înfrunte pe Andrade, pentru a risipi orice îndoială', a adăugat antrenorul românului.

Organizatorii meciului dintre Bute şi Andrade vor pune în vânzare, pe 19 septembrie, cele 16.000 de bilete pentru marea confruntare din 28 noiembrie, găzduită de arena Colisee Pepsi din Quebec,

'Cred că va fi o ambianţă chiar mai bună decât cea de la Montreal. Va fi o seară specială pentru mine, deoarece îmi doream de mult timp să revin aici. Pentru a rămâne campion, trebuie să fiu într-o mare formă şi asta mi-am propus', a mai spus Lucian Bute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net