Andra, vacanţă în Dubai

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Artista are un program încărcat în apropierea Sărbătorilor. A filmat un nou videoclip, va susţine mai multe concerte şi a primit câteva oferte pentru diferite formate de televiziune. Ea a totuşi reuşit să găsească timp şi pentru o vacanţă în Dubai alături de soţul ei, Cătălin Măruţă.

Andra se pregăteşte să susţină mai multe concerte cu ocazia apropierii Crăciunului, printre care se numără şi câteva cântări de colinde.

„Cu toate că voi fi destul de ocupată, nu mă simt încolţită de ideea asta, pentru că am privilegiul şi norocul să trăiesc din ceea ce ador să fac, existenţa mea e definiţia îmbinării lui «trebuie» cu «vreau»", spune solista care recunoaşte că îi place foarte mult să cânte de Crăciun, întrucât acest lucru îi dă o stare deosebită.

Cu toate că programul încărcat nu-i permite să petreacă foarte mult timp alături de soţul ei, Cătălin Măruţă (foto stânga), ea recunoaşte că profită de orice moment liber ca să evadeze undeva, oricât de aproape sau departe.

simeon stalpnicul png

„În acelaşi timp, am constatat că de foarte multe ori deciziile luate în ultimul moment, când pur şi simplu am sărit din fotolii şi ne-am hotărât să mergem într-un loc anume, au rămas memorabile", aşa că ei se gândesc să repete această experienţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net