Andone a început războiul cu şefii de la Dinamo!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nicolae Badea şi Cristi Borcea se întorc din vacanţă special pentru a se întâlni cu „Fălcosul". Întrevederea va fi una plină de scântei, ambele tabere fiind „înarmate" cu argumente forte.

Degeaba e Dinamo pe po­­dium în Liga I, e de fapt doar liniştea dinaintea furtunii. Totul se va decide la începutul săptămânii viitoare când, după mult timp, oficialii şi antrenorul vor discuta concret despre problemele „câinilor".

Antrenorul de 50 de ani nu mai poate accepta situaţia în care a fost pus de conducători. Dacă la începutul mandatului a fost asigurat că va primi ce jucători doreşte şi că bugetul pentru transferuri e generos, în timp şi-a dat seama că a fost înşelat.

Andone: "Maftei vrea să-şi încheie cariera la Rapid"

Andone: "Dacă nu iau titlul plec"

Andone:"Numeric stăm bine, însă nu şi valoric! Îl vreau pe Maftei"

Andone: "Conducerea clubului s-a înţeles la contract cu Rubio"

Apoi, e supărat că Badea şi Borcea s-au ocupat mai mult de afaceri şi viaţa personală, ajungându-se ca la meciurile roş-albilor, la oficială, să nu fie nici unul dintre ei.

Tehnicianul îi învinuieşte că nu se mai implică deloc în problemele echipei şi că a fost lăsat de izbelişte, ca singur răspunzător, în faţa suporterilor nemulţumiţi.

Nicolea Badea şi Cristi Borcea sunt acuzaţi de Andone, în ultimul timp, că şi-au văzut mai mult de treburile personale, decât de echipă

simeon stalpnicul png

Dacă „Fălcosul" are temele făcute, nici conducătorii nu se lasă mai prejos, iar lista lor cu reproşuri e mai lungă. În primul rând vor ca antrenorul să le explice de ce, deşi aflat sub contract, a răspuns telefoanelor venite de la şefii Timişoarei şi ai CFR-ului atunci când aceştia au căutat înlocuitori pentru Petrovici, respectiv Mandorlini.

În plus, a dat de înţeles că nu vrea să continue pe toată durata contractului de doi ani şi că dacă nu câştigă titlul în acest sezon va pleca. Apoi, a refuzat variantele lor pentru apărare: Epaminonda Nicu sau Blay pentru postul de fundaş dreapta, dar a tratat personal pentru Oscar Rubio, ultima dată legitimat la Elche, şi l-a titularizat imediat în meciul cu FC Braşov când a greşit flagrant la primul gol al ardelenilor.

De asemenea, în poartă îl ţine pe Curcă deşi Dolha şi-a revenit, iar Naumovski e mai mult rezervă, în timp ce lui Bălgrădean nu i-a dat nicio şansă şi l-a cedat la Unirea Urziceni. Toate acest mutări au dus la dezastru: cea mai slabă apărare din ultimii 45 de ani, cu 16 goluri încasate. Iar, faptul că roş-albii sunt în topul clasamentului nu-l disculpă de tehnician.

„Până acum am avut un program lejer, dar ce facem când jucăm cu Steaua, Timişoara sau CFR? Câte goluri încasăm atunci?", s-au plâns şefii. În funcţie de rezultatele viitoare, Andone va continua mandatul sau, cel târziu, în iarnă va părăsi echipa.

«Fălcosul», somat să se abţină de la declaraţii

Andone va intra în gura conducătorilor şi pentru afirmaţiile sale publice legate de problemele interne ale clubului. Antrenorul a dezvăluit într-o conferinţă de presă că jucătorii sunt neplătiţi de două luni.

Oficialilor nu le-au picat bine spusele lui Andone şi-l vor stopa să mai comenteze astfel de aspecte şi să se limiteze doar la cele legate de jocul echipei.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net