Andone ameninţă cu demisia!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ceea ce începuse bine în „Ştefan cel Mare" tinde să se termine foarte prost! La primele partide ale sezonului pe banca lui Dinamo, Andone era fericit pentru modul în care fanii „câinilor" îşi încurajau favoriţii, deşi suporterii nu veneau în număr mare la stadion, dar acum, relaţia cu fanii a ajuns într-un punct critic.

În acest moment, în „Groapă", e un război între suporteri şi echipă. După câteva evoluţii mai proaste ale echipei, dinamoviştii din tribune au început să-i acuze pe cei din iarbă de jocuri necurate.

Fanii nici nu mai vin la meciuri sau cei care vin o fac pentru a-i înjura pe jucători, iar clubul a acuzat site-ul „Dinamomania" de calomnie pentru insinuările de blat la partida cu Vaslui. Toate acestea l-au pus la pământ pe Ioan Andone.

Giovani Becali, fost agent FIFA: “Andone nu pleacă acum, stă sigur până la meciul cu Steaua, e ambiţia lui să învingă în derby, dar apoi nu ştiu ce se va întâmpla”

„Fălcosul" s-a arătat chiar dispus să împartă biletele pentru accesul pe arena din „Ştefan cel Mare" susţinătorilor stelişti.

Mai mult, tehnicianul de 50 de ani le-a spus apropiaţilor că, dacă până după derby-ul cu Steaua din etapa a XI-a, pe 16 octombrie, relaţia dintre fani şi jucători nu va reveni la normal, iar stadionul nu va fi aproape plin la partidele de acasă, el va pleca de la Dinamo!

„M-am săturat de suporterii ăştia de pe Internet, care îşi tot dau cu părerea. Dacă aş spune motivele pentru care nu vin la stadion, atunci nu i-am mai avea în tribune nici pe ăştia care sunt!", a spus Andone după meciul cu Ceahlăul.

„Fălcosul" s-a referit la faptul că arena „câinilor" e, poate, cea mai urâtă din Liga I.

Nu l-a lăsat pe N'Doye să salute galeria!

Andone este atât de supărat pe fanii echipei, încât le-a interzis elevilor săi să mai salute galeria la finalul partidei.

simeon stalpnicul png

Aşa s-a întâmplat la meciul cu Ceahlăul, când „Fălcosul" l-a oprit pe N'Doye din drumul său spre Peluza Cătălin Hîldan, unde erau 100 de suporteri, puşi mai mult pe scandal.

Ousmane a vrut să-i aplaude măcar de la distanţă, dar Andone s-a opus şi acestui gest.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net