Anamaria Prodan a măsurat porţile cu ruleta

Citeste tot despre: 

Neamţul Lutz Stache, omul de afaceri interesat de preluarea Rapidului, a achiziţionat de curând echipa din liga secundă FC Snagov, iar Anamaria Prodan a fost numită în postul de preşedinte.

Prodan şi-a făcut un debut în forţă la FC Snagov, descoperind că la meciul de la CSM Râmnicu Sărat porţile stadionului nu erau regulamentare şi, astfel, echipa sa va câştiga la masa verde cu 3-0.

Anamaria spune că a venit pregătită la meci, cu ruleta!

"S-a constatat că sunt 19 centimetri diferenţă între înălţimea oficială şi cea întâlnită la porţile stadionului de la Râmnicu Sărat. Am venit cu ruleta de-acasă. Am anunţat cu 60 de minute înainte să înceapă partida că dimensiunile porţilor nu corespund", povesteşte soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Pentru gestul său, Anamaria Pordan s-a ales cu nenumărate insulte.

Mai citeşte: Prodanca a pus numele lui Reghe pe poartă (pe poarta casei, să ne înţelegem...)

"Toata lumea m-a înjurat că fac eu reguli noi în fotbalul românesc. Dar nu sunt reguli noi, ci sunt cele stabilite de Federaţie. Gazdele au fost anunţate că trebuie să remedieze problema şi ei au făcut un şanţ pe centrul porţii, pe care l-au umplut cu var şi ziceau că «gata», să jucăm. Bineînţeles că meciul nu s-a mai jucat", a spus Anamaria.

Dimensiunile legale ale unei porţiLoading...