Analizele făcute în Italia au confirmat: Robi a învins boala!

Ultima actualizare:
Robi a învins boala!
Robi a învins boala!

Emoţiile cele mari au trecut. Azi, Robert Gherman se întoarce din Italia. Băieţelul firav e fericit. Şi-i repetă mamei mereu ceea ce le-a spus şi doctorilor:"Voi mâncaaaaa!"

Robert este prietenul campaniei "Din inimă pentru copii" din anul 2009. De atunci l-am ajutat cu toţii să treacă prin încercarea vieţii sale: transplantul de celule stem! Acesta a fost efectuat la începutul acestui an, într-o clinică din Genoa.

Opt-nouă luni s-a chinuit copilul de 13 ani să suporte tratamentul dur, dar acum putem spune cu certitudine că a scăpat de talasemia majoră. Cei aproape 12 ani de transfuzii lunare de sânge au rămas doar o amintire urâtă pentru Robi.

El este "Învingătorul", cel pentru care am organizat concertul cu acelaşi nume, la Arenele Romane. Cei 54 de artişti au participat în semn de omagiu pentru tăria acestui copil, dar şi pentru a-l ajuta pe frăţiorul lui, născut cu aceeaşi boală: talasemie majoră.

În ultima săptămână, Robi a fost la clinica din Genoa, la control. "Analizele au ieşit foarte bune. Apoi i-au făcut control lui Robert la tot, de sus şi până jos. Medicii au fost foarte încântaţi de cum se prezintă după transplant, iar noi suntem foarte, foarte fericiţi. L-au rugat pe băiat doar să mănânce mai mult, că-i slăbuţ. Vă mulţumim tuturor celor care ne-aţi ajutat să ne salvam copilul", ne-a spus la telefon mama lui Robi, când ne-a sunat din Italia ca să ne dea veştile bune.

Trebuie spus că, o contribuţie materială importantă au avut-o liceenii de la "Gh. Lazăr"

Din păcate, necazurile nu s-au terminat pentru familia Gherman. Urmează ca şi Alex, frăţiorul de 3 ani al lui Robert, să parcurgă procedurile pentru un transplant.

Vezi aici GALERIE FOTO


    Robi a învins boala!
Robi a învins boala!

Ultima faptă bună pe 2011 a liceenilor din «Lazăr»

Am încheiat, pe acest an, proiectul "Copiii ajută copii-Never be alone", desfăşurat în parteneriat cu un grup de elevi de la Colegiul "Gh. Lazăr" prin alte cinci licee bucureştene.

Petrecerea liceenilor, în Ageless Club

simeon stalpnicul png

Săptămâna trecută a fost Gala finală, iar sâmbăta seara, în Club Ageless am avut o petrecere cu toţi tinerii care s-au implicat în acţiunea de ajutorare a patru copii cu probleme grave de sănătate, incluşi în Campania "Din inimă pentru copii".

Ultima acţiune a lăzăriştilor a fost dedicată lui Alex Gherman, frăţiorul lui Robert, bolnav tot de talasemie majoră, pentru care au strâns 1.500 de lei.

Trupa X-plod, cu celebrul Bubu la tobe

simeon stalpnicul png

Rock. Pe scena clubului a susţinut un concert live trupa X-plod. Putem spune că liceenilor de la "Never be alone" le-au cântat alţi liceeni, fiindcă membrii formaţiei sunt încă elevi: Ioana Anuţa, Andrei şi Cristi Comaroni, Alex Dănălache şi Bubu Cernea. Trupa X-plod a reprezentat România la Wacken Open Air, cel mai mare festival de Rock din lume, a fost finalistă la Global Battle Of The Bands doi ani la rând şi a câştigat Imagine Festival.

Fundaţia Adevărul are următoarele conturi la BCR Sucursala Pipera:

Cont lei: RO09RNCB0286001133100003Cont euro: RO36RNCB0286001133100002Cod swift - RNCB ROBU (pentru cei care fac depuneri din străinătate, in euro)CUI RO15162540

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net