Amica lui Mazăre, clientă veche a poliţiştilor constănţeni

Citeste tot despre: 

Fata de bani-gata care a ignorat culoarea roșie a semaforului și a mutilat cu BMW-ul un pieton, avea permis de opt luni și primise o serie de sancțiuni precum și o suspendare de 30 de zile pentru nerespectarea regulilor de circulație.

Simona Anastasia Tănase (18 ani), fiica unui comisar de la Garda Financiară Constanța își luase permisul de conducere în luna ianuarie 2010. În decembrie 2009, la majoratul ei, tânăra a primit din partea bunicului o mașină cu 306 de cai putere - un BMW X6 în valoare de 70.000 de euro.

Mai citeşte:

A nenorocit un om cu BMW-ul primit cadou

UPDATE Prietena lui Răducu Mazăre a mutilat un pieton pe zebră

Atenţie, piţipoancă la volan!

De când a reușit să obțină permisul de conducere, tânăra a fost trasă pe dreapta în repetate rânduri de către agenții Poliției Rutiere. Până în prezent, ea a colecționat cinci contravenții pentru nepurtarea centurii de siguranță sau pentru depășirea vitezei admise.

Pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare, Simona Anastasia s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 30 de zile. La doar câteva zile după și-a recuperat permisul, fata a a comis accidentul de marți seară când a mutilat un bătrân care se afla pe treptele Teatrului Fantasio. Accidentul s-a produs pentru că Simona nu a respectat culoarea roșie a semaforului.

Bugetar cu limuzină

Simona Anastasia este un personaj cunoscut în lumea fițelor din Constanța, ea fiind o apariție constantă în paginile publicațiilor tabloide. Tânăra face parte dintr-o familie extrem de bogată de aromâni din Tulcea.

Bunicul ei, Hristu Tănase, are numeroase turme de oi şi capre ce numără mii de capete. El este finanţator al echipei de fotbal din divizia B Săgeata Stejaru din Tulcea. Străbunicul fetei, Tănase P. Tănase, este cel mai bătrân om din România, având, la venerabila vârstă de 115 ani, nu mai puţin de 14 nepoţi, 18 strănepoţi şi 4 stră-strănepoţi.

Din declarația de avere a lui Constantin Tănase, tatăl Simonei, rezultă că este un bugetar obișnuit. El deține un teren la Năvodari, un apartament în Constanța și, spre deosebire de fiica sa care conduce un autoturism BMW X6 în valoare de 70.000 de euro, Constantin Tănase are doar un Cielo.Loading...