Ameţit de alcool, şi-a ucis verişorul în bătaie

Ultima actualizare:

Crima a avut loc azi-noapte în comuna Jupâneşti localitatea Vierşani. După ce au băut bine, între Nicolae Negrea şi Nicolae Tuturigă s-a produs o altercaţie. Tuturigă l-a lovit pe Negrea cu pumnii şi picioarele până când acesta a căzut la pământ inconştient, scrie Adevărul.

Totul a pornit de la un casetofon pe care victima trebuia să-l înapoieze. Nicolae Tuturiga s-a întors în bar ca să mai bea câteva păhărele după care spre dimineaţă şi-a amintit că îşi lăsase vărul căzut la pământ într-o poiană. Bărbatul şi-a găsit ruda fără suflare în locul în care îl lăsase.

Scandalagii de meserie

În jurul orelor 04.00 agresorul s-a predat singur la sediul postului de poliţie din localitate. Cadavrul neînsufleţit al lui Nicolae Negrea a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj. În prezent, autorul crimei este cercetat pentru infracţiunea de omor.

Primarul comunei Jupâneşti, Petre Guşiţă, spune că cei doi se îmbătau mereu şi făceau scandal prin sat. „Cei doi făceau probleme pe unde mergeau. Luau barurile la rând pe aici pe la noi prin comună. Nicolae Tuturigă, cel care l-a omorât pe vărul său primar a mai făcut o dată puşcărie".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net