Amendă pentru deputaţii chiulangii din Ucraina

Ultima actualizare:

"Am semnat deja un ordin privind neplata salariilor pentru deputaţi şi nu-l voi anula niciodată", a declarat Litvin, explicând că la baza deciziei sale, luate încă la data de 7 septembrie, stă ineficienţa forului legislativ al ţării.

Săptămâna aceasta, Litvin a confirmat că deputaţii nu-şi vor primi salariile pentru luna septembrie, pentru că au blocat activitatea parlamentului. În afară de aceasta, pentru faptul că, în urma unui "asalt" asupra tribunei prezidiului, microfonul preşedintelui parlamentului fusese distrus de un deputat din Partidul Regiunilor, din salariul acestuia vor fi opriţi 7.000 de grivne - circa 900 de dolari.

Desigur, majoritatea aleşilor poporului au primit cu ostilitate această iniţiativă.

"Eu vin în mod regulat la serviciu", a declarat deputata Ekaterina Samoilik, membră a fracţiunii Partidului Comunist. Potrivit Samoilik, preşedintele parlamentului ştie foarte bine că lucrările Radei Supreme sunt blocate de Partidul Regiunilor condus de Viktor Ianukovici şi tocmai membrii acestui partid ar trebui penalizaţi la salariu.

"Ei nici nu au nevoie de salariile din parlament, pentru că "regionalii" au cu totul alte surse de venit şi nici măcar nu ştiu unde se află casieria parlamentului", şi-a exprimat deputata comunistă indignarea.

Din cauza crizei, de la începutul anului în parlamentul ucrainean se face prezenţa. "Chiulurile" sunt penalizate la salariu. Astfel, potrivit Comisiei de reglementare şi etică parlamentară, s-a reuşit o economie de aproape 10 milioane de grivne (circa 1,18 milioane de dolari).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net