Amelia Antoniu, din nou pe scena Teatrului de Operetă - FOTO

Citeste tot despre: 

Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian", Amelia Antoniu, a urcat, în acestă seară, din nou pe scenă, într-un spectacol care s-a jucat cu "casa închisă".

La cinci luni după ce a fost la un pas de moarte, artista a revenit în "Văduva Veselă". Semn că nu şi-a uitat nici un moment salvatorii, artista şi soţul său, Niculae Gamenţ Antoniu, le-au cumpărat 90 de bilete celor care le-au fost alături în momentele grele.

Citeşte şi:

Sorin Oprescu: «Amelia Antoniu nu ar trebui să nască în România»

Soprana Amelia Antoniu e însărcinată în trei luni

Soprana Amelia Antoniu, viitoare mămică, a revenit la muncă - VIDEO

Medicii care au băgat -o în comă pe soprana Amelia Antoniu -10% din salariu

Peste 450 de spectatori au venit aseară la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian" pentru a vedea spectacolul „Văduva Veselă", care o are în rol principal pe prim-solista Amelia Antoniu. Soprana, care în urmă cu cinci luni a fost la un pas de moarte după ce a fost infectată cu o bacterie la Spitalul CF2 din Capitală, a venit la spectacol cu o oră înainte de „ridicarea cortinei".

Un pic emoţionată, dar optimistă şi sigură pe ea că totul va ieşi bine, cântăreaţa nu a vorbit cu nimeni înainte de a urca pe scenă şi s-a dus direct la machiaj. „În ultimele două zile şi-a protejat vocea pentru a interpreta fără niciun fel de probleme. A făcut un antrenament vocal de dimineaţă şi era foarte veselă când a plecat de acasă. I-a lipsit foarte mult scena", a povestit soţul artistei, Niculae Gamenţ Antoniu.

Printre cei prezenţi în public au fost şi spectatori din străinătate. „Suntem de câteva zile în Bucureşti. Iubim opereta şi am auzit de acest spectacol, de aceea ne-am dorit să nu-l pierdem. Nu ştiam de tragedia doamnei Amelia Antoniu", a declarat un turist israelian, care a venit la spectacol împreună cu soţia sa. Un alt cuplu, tocmai din California (SUA), a venit aseară să o admire pe soprană.

De altfel, 100 de spectatori prezenţi în sală au fost invitaţi de către familia sopranei.

„Zece bilete le-a primit Amelia de la Operetă, iar restul de 90 le-am cumpărat noi. Au fost mulţi invitaţi, de la prieteni de familie la doctorii care au făcut-o bine pe soţia mea", a mai spus Nicolae Gamenţ Antoniu. În sală a fost prezent şi directorul medical de la Spitalul Universitar, Cătălin Cîrstoiu.


Vezi aici GALERIE FOTO de la spectacolul "Văduva Veselă"


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1