Ambasador român, implicat într-un accident - VIDEO

Ultima actualizare:

    11 iulie 2010
11 iulie 2010

Implicat, acum două zile, într-un grav accident de circulaţie, ambasadorul României în Chile, Valentin Florea, a afirmat că nu este singurul vinovat pentru producerea tragediei.

Diplomatul a declarat şefului Poliţiei Rutiere chiliene, căpitanul Fabian Rocha, că recunoaşte că a întors maşina într-un loc nepermis.

„Am greşit când am virat stânga. Aveam în jur de 20-30 de km pe oră când am fost izbit în plin de cealaltă maşină, care avea viteză foarte mare", a spus Florea.

În urma impactului extrem de violent, şoferul maşinii, o Toyota Yaris, argintie, a fost grav rănit, diplomatul scăpând doar cu câteva contuzii uşoare.

Maşinile însă, şi cea a Ambasadei României, un Audi A8 negru, şi Toyota Yaris au fost făcute praf.

Căpitanul Fabian Rocha: "Ambasadorul a fost transportat la Clinica Las Condes unde va avea loc primul interogatoriu, aşa cum se procedează în astfel de cazuri, însă trebuie să luăm în vedere şi faptul că avem de-a face cu un corp diplomat. Ambasadorul era singur în maşină, cealaltă persoană care a participat la accident are leziuni grave, dar este în afara oricărui pericol".

Valentin Florea: "Ţin mine că m-am învârtit de două ori, dar este posibil să mă fi învârtit de mai multe ori. Nu ştiu în ce stare se află celălalt şofer, sper să fie bine...Puteţi să vedeţi cum arată maşina mea, mi s-au deschis toate airbagurile".

Audiul diplomatic românesc, distrus  în proporţie de 90%

simeon stalpnicul png

Şoferul chilian din Toyota a fost grav rănit

simeon stalpnicul png

Silviu Ionescu, acuzat de omor

15 decembrie 2009

La sfârşitul anului trecut, un alt Audi A8 al Ambasadei României la Singapore, condus de diplomatul Silviu Ionescu, a fost implicat într-un accident rutier.

Atunci, o persoană a murit, iar alte două au ajuns în spital în stare gravă.

Ionescu a fost acuzat oficial de omor din culpă fiind cercetat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie din România în colaborare cu autorităţile singaporeze.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net