Amanta româncă a lui Berlusconi, dată de gol de maiou

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ioana Vişan a încercat în zadar să scape de eticheta de "amanta lui Berlusconi". Click! vă prezintă, în exclusivitate, fotografii cu românca în compania premierului italian, realizate la ieşirea din barul "Country Club" şi la Vila Certosa, "cuibuşorul de nebunii" al lui Berlusconi. Culmea, a trădat-o un maiou roz!

"Amanta lui Berlusconi" a negat tot timpul faptul că l-ar fi cunoscut pe premierul italian. Mai mult, aceasta a declarat că nu a fost niciodată în preajma lui Silvio Berlusconi şi nici nu a călcat vreodată în paradisul acestuia din Sardinia.

S-a arătat tot timpul deranjată de faptul că fostul ei prieten, Octavian Tiriachiu, a spus despre ea că se prostituează în "Cizmă" şi s-a declarat surprinsă când Gianpaolo Tarantini, un apropiat de-al premierului italian, a spus despre ea că a luat bani pentru a face sex cu Berlusconi.

Cotidianul italian "La Repubblica" a publicat, recent, fotografii noi din perioada în care premierul italian organiza orgii la palatul său.

În două dintre ele apar două tinere ieşind din localul "Country Club", de pe domeniul Certosa, alături de Berlusconi.

Jurnaliştii italieni s-au întrebat cine sunt cele două fete, arătând că una dintre ele ar putea fi fotomodelul Barbara Guerra.

Click! vă prezintă dovada că, alături de Barbara şi premierul Berlusconi se afla românca Ioana Vişan. Cei trei au părăsit localul "Country Club".

Tânăra purta un maiou roz cu o inimioară cusută pe breteaua stângă. Cu acelaşi maiou apare îmbrăcată şi într-o fotografie realizată la Vila Certosa, în compania lui Berlusconi şi publicată la începutul anului 2009.

simeon stalpnicul png

E vorba despre Ioana Vişan, iar Click! vă prezintă dovada că cea care a fost pozată de fotograful italian Antonello Zapadu e chiar românca de 21 de ani.

simeon stalpnicul png

Se pare că argeşeanca s-a ataşat de acel maiou pentru că apare îmbrăcată la fel şi într-o fotografie postată de sora sa pe o pagină de Internet.

image

"Toată lumea poate să vadă acum că nu am vorbit aiurea", a declarat fostul prieten al Ioanei, Octavian Tiriachiu.

La începutul scandalului, acesta a spus reporterilor Click! că Ioana l-a filmat pe premierul italian în timp ce făceau sex şi că aceasta se plângea că Berlusconi e un libidinos.

"Ioana a fost aleasă de Berlusconi în nenumărate rânduri. Îi plăcea zâmbetul ei şi faptul că făcea orice îi cerea".

Surorile Vişan, prostituate de lux în Italia

Click! v-a prezentat, în exclusivitate, fotografii cu surorile Vişan de pe Coasta de Azur, unde au fost înconjurate de bărbaţi potenţi financiar.

Ziarul nostru a fost primul care le-a vizitat pe surori în Italia, aflând că vecinii fetelor spun despre tinere că sunt foarte frumoase.

Vecinii ştiau că e menajeră în Italia

Tânăra s-a născut în judeţul Argeş şi a copilărit în comuna Mălureni. La numai 18 ani a plecat în Italia unde locuia şi sora sa.

De acolo, a trimis constant mii de euro prietenului ei, Octavian Tiriachiu, cu care e acum în proces de partaj judiciar, şi părinţilor ei care şi-au achiziţionat o moară.

Despre fetele lui Ionel Vişan, vecinii ştiau că au plecat în Peninsulă pentru a lucra ca menajere.

simeon stalpnicul png

Ziarul nostru v-a prezentat dovada zecilor de mii de euro pe care Ioana Vişan i-a trimis în ţară, aproape săptămânal.

Sumele de bani ar fi provenit de la Silvio Berlusconi, în schimbul unor favoruri sexuale.

image

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net