Amanta lui Berlusconi, terorizată în Italia

Citeste tot despre: 

Ioana Vişan, la Milano, în Italia, părinţii ei la Zărneşti, în România. Toţi trec prin momente dificile. „Fata mea vrea să se mute de unde stă! E terorizată", ne-a mărturisit Filofteia Vişan. Mama Ioanei a ieşit de curând din spital, unde a fost internată tot din cauza scandalului "Amanta lui Berlusconi".

Liniştea în care trăiau, în satul Zărneşti, Filofteia şi Ion Vişan a luat sfârşit odată cu declanşarea scandalului.

Printre tinerele care îl „bucurau" pe premierul italian se afla şi Ioana Vişan, pe care a dat-o de gol maioul roz, aşa cum Click! v-a prezentat în exclusivitate.

„Ni s-a dat toată viaţa peste cap", ne-au mărturisit părinţii Ioanei. Filofteia, mama tinerei de 21 de ani, a fost plecată la Milano, la fiica ei, să vadă cum trăieşte.

Filofteia şi Ioana Vişan


„Am stat doar câteva zile, că nu puteam să-mi las bărbatul singur. Şi-apoi, e gospodăria de care trebuie să am grijă. Dar cât am stat acolo, fata mi-a spus că e terorizată. Vrea să se mute de unde stă, că îi e frică", ne-a spus Filofteia.

Deşi spune că e mândră de fata ei, toată nebunia declanşată a băgat-o în spital.

„A cedat nervos. A făcut o criză de nervi aşa de urâtă, că am chemat vecinii să mă ajute. Am dus-o pe Filofteia cu salvarea la spital", ni s-a plâns şi Ion Vişan, tatăl Ioanei.


GALERIE FOTO cu părinţii 
şi casa Ioanei VişanMama "amantei lui Berlusconi" a fost diagnosticată cu "episod psihotic acut" şi a stat internată aproape două săptămâni la un spital din judeţul Argeş.

Acum ia medicamente "cu pumnul", după cum povesteşte, şi se fereşte să stea de vorbă cu ziariştii. I-ar fi spus Ioana că dacă dă interviuri, o "taie" de la banii pe care îi trimite.

Iată-le pe surorile Vişan!

Iată poza în care Ioana apare alături de premierul italian Silvio Berlusconi!Ancelotti, aproape de divorţ din cauza Marinei Creţu

Italianul Carlo Ancelotti s-a iubit la nebunie cu românca Marina Creţu.

După o căsătorie de 25 de ani, tehnicianul îşi găsise o nouă iubire, dar în vară s-au despărţit.


După aproape 5 ani de când l-a cunoscut pe Ancelotti, românca a considerat că este mai bine să îl părăsească.

Motivul: Antrenorul nu s-a mai despărţit de soţia sa.

Sven Goran Eriksson, îndrăgostit lulea de Ruxandra

Şi fostul selecţioner al Angliei a fost îndrăgostit de o româncă. Eriksson s-a afişat, acum trei ani, cu românca Ruxandra Galeriu.


Relaţia lui Eriksson cu nepoata renumitului teolog a durat câteva luni, fostul selectioner al Angliei venind până în România să-şi vadă iubita.

Idila s-a desfăşurat în perioada în care partenera oficială a selecţionerului era avocata Nancy Dell`Olio.

Van Damme, pus în lesă de o româncă focoasă

Ţinut în lesa, pălmuit şi cu vibratoarele în anus. Aşa a fost surprins Jean Claude Van Damme în timp ce făcea sex sălbatic cu o româncă, într-o cameră de hotel din Belgia.

Femeia alături de care ar fi fost filmat actorul este o româncă de 23 de ani a cărei identitate nu a fost dezvăluită.

Românca a păstrat materialele video care o arată făcând sex cu actorul belgian, însă, nu le-a făcut publice.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1