Amanta lui Berlusconi şi sora ei, lux pe banii clienţilor

Citeste tot despre: 

Au lăsat casa sărăcăcioasă de la Zărneşti pentru o viaţă lipsită de griji în Italia. Click! vă prezintă, în exclusivitate, fotografii cu surorile Vişan de pe Coasta de Azur, unde sunt înconjurate de bărbaţi potenţi financiar.

"Amanta lui Berlusconi" trăieşte o viaţă de vis alături de cei mai bogaţi bărbaţi din Italia. Detalii noi din viaţa surorilor Vişan ies la iveală.

Dacă vecinii din satul natal Zărneşti au spus despre fetele lui Ionel şi a Ticuţei că sunt menajere în Italia şi că abia îşi câştigă existenţa, acum aceştia pot vedea în ce lux se scaldă "amanta lui Berlusconi" şi sora ei mai mare, Monica.

Fetele sunt înconjurate de bogăţie în toate instantaneele pe care le-au făcut publice pe Internet.

Îmbrăcate în haine scumpe, achiziţionate din cele mai cochete buticuri de pe străzile pariziene, surorile au luat minţile multor bărbaţi, mulţi dintre ei trecuţi de vârsta a doua.

"Am fost şi eu la Saint Tropez cu Ioana. Toţi boşorogii o salutau, toţi ştiau cine e. Cheltuiau mii de euro cum ştiu ele mai bine", a mărturisit fostul prieten al Ioanei, Octavian Tiriachiu.

Se pare că nu numai Berlusconi a fost vrăjit de zâmbetul româncei, ci şi alţi bărbaţi trecuţi de prima tinereţe.

Spre deosebire de ea, se pare că Monica preferă tineri arătoşi, cu trupul bine lucrat la sală.

Despre sora mai mare a Ioanei s-a mai spus că este damă de companie în Italia. Monica ar fi convins-o pe Ioana să facă acelaşi lucru.

Astfel, fetele au avut privilegiul de a merge în croaziere pe cele mai luxoase iahturi şi la petrecerile de fiţe din Saint Tropez.

În ţară locuiau într-o casă din chirpici

Imediat după ce Giampaolo Tarantini, un afacerist italian, a dat procurorilor o listă cu zeci de fete care au participat la orgiile organizate de Silvio Berlusconi, ziarul italian "Corriere della Sera" a publicat un articol cu numele acestora.

Românca Ioana Vişan s-a aflat şi ea pe lista fetelor cu care premierul italian s-ar fi culcat.

Originară din Curtea de Argeş, românca a plecat în Italia în 2006. De atunci, a trimis numeroase sume de bani în ţară.

"Mii de euro pe săptămână erau trimişi de Ioana în ţară. Nimeni nu poate face atâţia bani doar din menaj", a spus fostul prieten al Ioanei.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1