Amalia lui Fabbiani, goală în direct! - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Toate-i merg pe dos lui Fabbiani. Atacantul s-a despărţit de soţia sa, Victoria Vanucci, e criticat în permanenţă de cea cu care are o fată, Amalia Granata, nu-şi găseşte echipă şi are şi probleme cu regimul alimentar pe care-l ţine pentru a slăbi 10 kilograme.

Colac peste pupăză, bomba-sexy Amalia Granata s-a dat în spectacol la o televiziune argentiniană.

În timpul unei emisiuni în care a vorbit, printre altele, despre relaţia ei cu fostul atacant de la CFR Cluj, fotomodelul n-a refuzat provocarea moderatorului care i-a cerut să se dezbrace.

   Citeşte şi:       Amalia Granata a declarat că este dependentă de sex       Soţia lui Fabbiani, cea mai sexy jucătoare de tenis din istorie!        Fabbiani n-are bani să vină în România!       Gigi îl vrea pe Fabbiani în Ghencea       Fabbiani, părăsit de soţie!

S-a ridicat tacticoasă de pe canapea, şi-a dat jos rochiţa scurtă, rămânând doar în chiloţi. Asta spre uimirea celor din platou, care nu o credeau în stare că va renunţa la haine cu o asemenea nonşalanţă, în direct. Imediat după momentul de striptease, Granata a povestit că este în continuare în război cu Fabbiani, pentru că acesta nu vrea să-i plătească pensie alimentară pentru micuţa Uma.

"Tribunalul a stabilit că trebuie să-mi dea 2.000 de dolari pe luna dar el nu vrea să-mi plătească decât jumătate, că spune că nu are bani, mai ales acum că nu are echipă", a povestit aceasta.

Fotbalistul are acum probleme şi cu un jurnalist, pe care a fost la un pas să-l bată, pentru că şi-a permis să-l întrebe de fosta sa soţie, Victoria Vanucci.

simeon stalpnicul png

"Gurile rele" susţin că nervii argentinianului vin de la regimul alimentar drastic pe care-l ţine în încercarea de a slăbi 10 kg până în vară.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net