Am fost la spitalul din Verona. Chivu, ce coşmar!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Imaginile cu Cristi Chivu incoşntient au înmărmurit România, dar şi Italia. Operat în regim de urgenţă după o gravă accidentare la cap, suferită în meciul de miercuri, cu Chievo, internaţionalul român era ieri în afara oricărui pericol. Asistenta medicală care l-a supravegheat a spus pentru Click! că jucătorul a depăşit şocul şi chiar vorbeşte cu apropiaţii la telefon.

Clipa fatidică. În timpul meciului cu Chievo, de miercuri, Cristi a căzut ca secerat în timpul unui contact cu un adversar.

El a fost scos de pe teren cu targa şi transportat la spital. Verdictul medicilor a fost fractură craniană. A urmat clipe groaznice pentru jucător, apropiaţi şi familia acestuia.

Operat în regim de urgenţă. Românul a ajuns practic imobilizat la spitalul Civile Maggiore din Verona, unde a suferit imediat o intervenţie chirurgială.

La scurt timp după preluarea fotbalistului de către specialiştii departamentului de terapie intensivă au sosit la spital separat, în maşinile carabinierilor, medicul echipei, Franco Combi şi directorul sportiv al echipei milaneze.

Medicul l-a asistat în operaţie pe doctorul Sergio Turazzi.

Adelina a ajuns imediat la spital. Vestea accidentării a îngrozit-o pe soţia lui Chivu, care a fost chemată imediat la Verona.

Miercuri noaptea, Adelina a stat de veghe la Terapie Intensivă tot timpul

simeon stalpnicul png

Ei i s-a pus la dispoziţie o maşină din partea clubului. Imediat după operaţie, Adelina s-a consultat cu medicii pentru a afla starea de sănătate a lui Cristi.

"M-am speriat foarte tare. Spaima mi-a rămas chiar dacă toţi îmi spun că pericolul a trecut şi că nu am de ce să îmi mai fac griji" a declarat Adelina, în exclusivitate pentru Click!.

Adelina Chivu: "M-am speriat. Spaima mi-a rămas chiar dacă toţi îmi spun că pericolul a trecut"

simeon stalpnicul png

Veşti bune. A doua zi de spitalizare a lui Chivu a adus liniştea. Starea sportivului era stabilă, cei apropiaţi au început deja să-l viziteze. Şi ziariştii din Italia l-au încurajat pe român.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA SPITALUL UNDE SE AFLĂ CHIVU

La orele dimineţii un jurnalist de la "Corriere dello Sport" discuta jovial cu Adelina pentru a primi amănunte. Publicaţia menţionată a titrat ieri pe prima pagină: "Forza Chivu!"

Corriere dello Sport a ieşit ieri pe prima pagină cu tragedia legată de Chivu

simeon stalpnicul png

Victor Becali şi mama lui Chivu au ajuns ieri de dimineaţă. Agentul jucătorului a sosit la prima oră la Milano cu un avion privat, însoţit şi de Mariana, mama jucătorului.

Becali l-a vizitat pe Chivu în jurul orei 10.45 şi s-a declarat liniştit în ceea ce priveşte evoluţia stării de sănătate a lui Cristi.

„Nu este momentul să fac declaraţii legate de starea de sănătate a fiului meu", le-a transmis şi Mariana reporterilor Click! prin intermediul lui Paolo Vigano, purtătorul de cuvânt al clubului de fobal la care este legitimat Chivu.

După ce a fost liniştită de medici, mama fotbalistului a plecat la Milano pentru a avea grijă de Natalia, fiica lui Cristi.

Citeşte şiChivu, recuperare în cel puţin trei luni!Chivu, încurajat de "Corriere dello Sport" Adelina Chivu este alături de soţul ei, la spitalCristian Chivu, operat după o accidendare gravă

Medicii nu ştiu când va fi externat, dar ieri vorbea la telefon. Deşi iniţial medicii susţineau că pentru intervenţia chirurgicală pentru care a suferit-o Chivu, acesta necesită o perioadă de spitalizare de 6-7 zile, ieri chirurgul Sergio Turazzi a fost enigmatic în declaraţii.

Chiar în faţa uşii salonului unde este internat Chivu, acesta a spus laconic: "Nu ne putem hazarda să dăm un pronostic în ceea ce priveşte externarea".

În schimb, asistentele care l-au supervizat pe Chivu în noaptea de miercuri spre joi spun că acesta este OK şi chiar vorbeşte des la telefon.

Kolarov, în locul lui Chivu?

Inter îi caută în aceste zile un înlocuitor lui Cristi Chivu, Alexander Kolarov, colegul lui Radu Ştefan de la Lazio, fiind cel mai vehiculat nume în presa din Italia.

simeon stalpnicul png

Sârbul pare a fi o însă o ţintă dificilă, mai ales că lazialii au refuzat recent o ofertă de 20 de milioane de euro de la Real Madrid, informează „Gazzetta dello Sport".

Totti este şi el alături de Cristi

Şi căpitanul lui AS Roma, Francesco Totti, a ţinut să îi transmită un mesaj de încurajare lui Cristi Chivu.

simeon stalpnicul png

„Vreau sa-i urez sănătate şi îl anunţ că sunt cu gândul alături de el. Cristian, îţi doresc să revii cât mai repede", a scris Totti pe blogul personal, cu referire la fostul său coleg de echipă.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net