Alina Coman: «Viaţa mea a fost ca şi cum ai avea un handicap»

Ultima actualizare:

    Alina Coman înainte de operaţiile estetice
Alina Coman înainte de operaţiile estetice

Alina Coman (41 ani) a plecat din Bucureşti în anul 1989, cu câteva luni înainte de Revoluţie, pentru a se stabili împreună cu părinţii în regiunea Toscana. Între anii 1992 – 1993 a avut un mare succes în Peninsulă ca fotomodel.

După naşterea celor două fetiţe, în anul 2002, a decis să facă o operaţie de chirurgie plastică pentru mărirea sânilor. Au urmat alte şapte operaţii complexe cu anestezie totală, câteva zeci de alte intervenţii, ratarea carierei, un divorţ şi o viaţă trăită ”ca şi cum ai avea un handicap”.

Mai citeşte:

Fotomodelul Alina Coman are sânii distruşi de un chirurg italian - VIDEO

simeon stalpnicul png

Trei mii de euro a costat prima intervenţie chirurgicală la sâni, realizată în 2002, la un spital particular din Florenţa. Următoarele nici că mai contează ca preţ pentru Alina, care de la vârsta de 33 de ani este ”total schimbată ca persoană.

După ce mi-am dat la jos bandajele am observat că cicatricile erau complet diferite faţă de ceea ce spunea doctorul că ar trebui să fie. Erau mari şi nu erau nici simetrice. Plus că se vedeau foarte bine protezele de sub piele, ceea ce nu era normal. Mi s-a spus că trebuie să mai treacă puţin timp după care aceste proteze nu s-ar mai vedea, dar n-a fost aşa”, povesteşte Alina cum a început acest ”calvar”.

A urmat a doua operaţie, la doar câteva luni. "S-a repetat aceeaşi istorie, promiţându-mi-se întotdeauna că o să fie mai bine. În schimb nu a fost aşa" îşi aminteşte românca.

După una dintre cele opt operaţii, a pierdut un litru şi jumătate de sânge, a doua zi fiind operată din nou de urgenţă.

De-a lungul anilor, medicul i-a schimbat tipul de proteză în repetate rânduri, chiar la un interval de patru săptămâni. Un alt medic chirurg când a văzut-o anul trecut pe Alina a întrebat-o: "Cine este măcelarul ăsta?"

Alina a fost nevoită să renunţe la cariera de fotomodel. La parade, pe scenă, apărea numai cu bluze cu gâtul acoperit. Nu cu decolteu.

"A fost imposibil să mai fac ce făceam înainte. Până şi caracterul ţi-l schimbă. Devii mai închis în tine. Te sufocă. În timp, te face să ai o gândire fixă la sân" mărturiseşte românca.

Vezi aici GALERIE FOTO cu sânii ciopârciţi ai Alinei

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net