Alibec l-a convins pe Mourinho! - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cu o zi înainte de a împlini vârsta de 19 ani, la 5 ianuarie, Denis Alibec a primit cel mai frumos cadou chiar din partea lui Jose Mourinho, tehnicianul lui Inter.

Amicalul cu Al-Hilal de la începutul anului a însemnat a doua prezenţă a constănţeanului în tricoul campioanei Italiei. Dacă împotriva lui Vaduz, în noiembrie, Alibec a profitat de numeroasele absenţe din lotul primei echipe, de această dată a avut ocazia să-l substituie pe Eto'o şi să joace alături de veteranii Zanetti, Materazzi sau Stankovici.

Vezi aici cele mai importante faze din meci.

"E mai uşor să fii în echipă cu asemenea jucători pentru că nu mai trebuie să fac eu totul pe teren", a recunoscut Alibec pentru "Click!".

image

Contra echipei lui Rădoi, Inter s-a impus cu 1-0, gol Milito, însă pe lista marcatorilor îşi putea trece numele şi Denis Alibec.

"A fost prima dată când m-am aflat în teren în acelaşi timp cu Cristi Chivu. Am avut câteva ocazii bune de a înscrie, cea mai mare printr-un şut cu stângul, apărat de portar", a rememorat internaţionalul de tineret al României.

"La final, Mourinho m-a felicitat. Mai multe nu mi-a spus, pentru că aşa e el. Nu prea te laudă, te lasă să munceşti", ne-a adăugat Alibec.

Mai citeşte:

Alibec vrea titular la InterAlibec: «Mourinho nu mă bagă  în seamă!»

Recompensa a venit însă în momentul în care a fost anunţat să se prezinte în continuare la antrenamentele echipei mari.

"Cred că voi rămâne aici. Mai ales pentru că Samuel Eto'o pleacă la Cupa Africii, iar Pandev, noua achiziţie, nu va fi folosit imediat", ne-a spus Denis, care şi-ar putea face debutul oficial pentru Inter Milano în etapa programată miercuri, cu Chievo, în deplasare.

image

Mirel Rădoi nu a ezitat să-l contreze pe experimentatul Javier Zanetti

Aşadar, întâlnirea românilor de la Riad nu a însemnat doar un duel între Cristi Chivu şi Mirel Rădoi, fundaşii centrali pe care se bazează Răzvan Lucescu la echipa naţională a României.

"Cu Mirel am făcut schimb de tricouri la sfârşitul meciului", a completat Alibec, entuziasmat de vacanţa de iarnă petrecută pe continentul asiatic, pe o căldură de 30 de grade Celsius. "Am trăit o experienţă frumoasă, mai ales pentru faptul că au evoluat şi jucători de la Primavera", a spus şi Cristi Chivu. Despre Rădoi?

"Cum a ajuns aici? Va trebui să-l întrebaţi pe el, însă probabil îi merge bine şi e mulţumit", a încheiat căpitanul "tricolorilor".

Echipa lui Inter în repriza a doua a meciului cu Al-Hilal

Toldo (Orlandoni) - Maicon, Cordoba, Materazzi, Chivu - Zanetti, Cambiasso, Stankovici (Sneijder), Stevanovici (D. Milito) - Balotelli, Alibec

Atacanţii din lotul lui Inter

Samuel Eto'o plecat la Cupa AfriciiDiego MilitoMario BalotelliMarko Arnautovici în conflict cu Jose MourinhoDenis AlibecGoran Pandev proaspăt transferat de la Lazio

image

În meciul cu Al-Hilal, Cristi Chivu a fost folosit de Jose Mourinho ca fundaş stânga

Se întoarce «Fenomenul»

După două luni de inactivitate, cauzate de operaţia suferită la genunchiul drept, Adi Mutu se pregăteşte să-şi reia locul în atacul Fiorentinei.

"Marea revenire", aşa cum scrie presa din Florenţa, se va produce cu siguranţă miercuri, împotriva echipei lui Paul Codrea. "Nu mai putea aştepta puţin înainte de a reintra? Mă preocupă clasa şi orgoliul lui Mutu", a spus Alberto Malesani, antrenorul Sienei, o veche cunoştinţă a "Briliantului".

"Adrian Mutu e în formă. În mare formă", a scris violanews.it, analizând evoluţia românului în amicalul cu amatorii de la Cerbaia (8-0, cu un gol şi o pasă de gol pentru Mutu). "Pentru fanii lui Fiorentina, Mutu va rămâne pentru totdeauna Fenomenul", completează sursa citată.

Într-adevăr, cei 7.000 de spectatori prezenţi la partida de pregătire amintită i-au rezervat o primire specială românului, pe care nu l-au mai văzut jucând din noiembrie, de la meciul cu Debreţin din Liga Campionilor.

simeon stalpnicul png

Contra amatorilor de la Cerbaia, Mutu a marcat cu un şut plasat de la 16 metri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net