Alege fardul în funcţie de culoarea părului!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Să fie verde, albastru sau negru intens? Dacă nu reuşeşti să te hotărăşti ce machiaj să alegi, revista “Click! pentru femei” îţi dă câteva idei, în funcţie de culoarea părului tău.

«Smokey eyes" pentru blonde. Blondele pot aborda cu îndrăzneală multe stiluri de machiaj pentru seară, însă cel mai potrivit e unul „smokey eyes", în culori care să contrasteze cu nuanţa tenului. Foloseşte tonuri de gri şi un rimel negru. Pe buze, alege rujuri în nuanţe pastelate. Evită-le pe cele mate, închise la culoare.

Verde pentru roşcate. Pentru fardul de ochi, nuanţele de verde şi de arămiu contrastează cu părul roşcat. Aplică fardul numai pe pleoapa superioară şi fă-ţi un contur cu un creion maro. Foloseşte un ruj roşu aprins, roz piersică sau roz mat.

Mov misterios pentru şatene. Nuanţele recomandate şatenelor, pentru machiajul de seară, sunt cele intense, însă movul misterios se află în topul preferinţelor. Poţi încerca şi combinaţii de portocaliu sau de ocru cu albastru cobalt, intens, sau un smokey eyes pe nuanţe de albastru.

Nuanţe puternice pentru brunete. Dacă eşti brunetă, poţi experimenta culori precum albastru, vişiniu, verde. Pentru un efect special al ochilor, conturează pleoapa superioară cu un creion într-una dintre nuanţele amintite. Aplică pe pomeţi un fard de obraz în nuanţe de roz sau de piersică şi alege pentru buze un glos transparent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net