A ajuns în instanţă ca să îşi cunoască părinţii naturali

Ultima actualizare:

    Ioana nu se lasă până ce nu va sta de vorbă cu cea care i-a dat viaţă
Ioana nu se lasă până ce nu va sta de vorbă cu cea care i-a dat viaţă

O tânără din Capitală este ferm hotărâtă să înduplece judecătorii tribunalului să-i dea voie să-şi cunoască părinţii naturali. Ioana Alexandra Mazilu vrea să o vadă pe cea care i-a dat viaţă şi a abandonat-o într-o casă de copii, după ce părinţii ei adoptivi au murit.

Ioana, acum de 22 de ani, absolventă de Jurnalistică, a aflat astă vară, după ce îi murise mama, că, de fapt, cei care o crescuseră, nu erau părinţii ei.

Fata povesteşte că o prietenă de familie i-a spus că fusese adoptată de la leagănul de copii în urmă cu 22 de ani. „Prima dată nu mi-a venit să cred!", spune Ioana.

„Am crezut că e o glumă. Pe urmă mi-am dat seama că exista un sâmbure de adevăr. Aşa mi-a venit ideea să mă apuc să o caut pe mama mea naturală. Niciodată nu mi-am dat seama că părinţii mei, cei care din păcate au murit, nu sunt de fapt părinţii mei. Dar acum, că am rămas singură pe lume, vreau şi eu măcar atât: să o cunosc pe femeia care mi-a dat viaţă. Nu ştiu cum o să reacţionez, dar vreau să o văd faţă în faţă", spune Ioana.

image

Demersul ei nu este însă deloc uşor. Doar o instanţă poate dispune accesul fetei la dosarul ei de adopţie dar, de obicei, acest lucru nu e permis.

„Vreau să aflu ceva desprea mama, indiferent ce. Ştiu că nu e uşor, dar nu mă las aşa, cu una, cu două", exclamă Ioana. Tânăra ne-a povestit că nu a început acest demers pentru a obţine ceva.

„De­­parte de mine gândul să vreau ceva de la mama mea naturală. Părinţii mei, cei care m-au crescut şi au avut întotdeauna grijă de mine, vor rămâne tot timpul în sufletul meu. Ei sunt cei care m-au adus până aici. Vreau doar să ştiu cine e cea care m-a născut şi, de ce nu, să aflu povestea mea de dinainte să fiu lăsată la leagănul de copii", spune cu tristeţe Ioana.

Botezată de două ori

Primele poze ale Ioanei, făcute de părinţii adoptivi, sunt de la vârsta de doi ani şi cinci luni. Fata spune că tot la acea vârstă a fost şi botezată, crede ea că a doua oară.

De atunci, părinţii adoptivi au fost tot timpul prezenţi în viaţa ei, chiar dacă de multe ori au avut de suferit din cauza greutăţilor de zi cu zi.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net