Aici au băgat 30 de camioane cu pietriş. Degeaba! FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un sac fară fund! Asta s-a dovedit a fi groapa care a apărut, din senin, în noaptea de 26 spre 27 noiembrie, în curtea familiei Ene din satul Titireci, comuna Buneşti, judeţul Vâlcea. Autorităţile au descărcat în „pâlnia" cu saramură 1.200 de tone de pietriş, dar nu s-a reuşit umplera gropii decât pe jumătate.

Curtea familiei Ene, din satul Titireci, este un adevărat şantier. Zeci de basculante au cărat toată ziua rocă şi pietriş pentru a astupa caverna cu diametrul de 12 metri şi adâncă de 25.

„Am băgat până acum 30 de rabe cu material, fiecare având câte 40 de tone. Am măsurat caverna şi fundul acesteia s-a înălţat cu 15 metri, deci ar mai fi cam 10 metri de umplut", a explicat primarul comunei Buneşti, Viorel Radi.

Citeşte şi:I-a înghiţit casa un crater adânc de 18 metri!

27  NOIEMBRIE- Groapa cu saramură avea în prima zi diametrul de 10 m şi adâncimea de 18 m

simeon stalpnicul png

Pentru ca maşinile cu pietriş să ajungă la crater, familia Ene şi-a sacrificat întreaga curte. Au tăiat mândreţe de gutui din ogradă şi au distrus tufele de zmeură. Casa a fost chiar şi ţinta unui hoţ.

O pisică a venit să fure carne, iar când a ieşit din casa prăbuşită pe jumătate a nimerit direct în caverna cu saramură. A fost salvată la timp de martorii care i-au întins o scară. Cu toate aceste jertfe, Ilinca Ene (67 de ani) şi fiul ei, Vasile Ene (41 de ani), sunt sceptici că vor mai vedea groapa astupată.

Vezi aici mai multe imagini

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net