Ai visat un şarpe, cifra 1 sau un câmp cu flori? «Traducătoarea de vise» îţi răspunde! VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fiecare vis are o semnificaţie aparte şi încearcă să ne comunice ceva, să ne prevină asupra unor posibile întâmplări. Acestea sunt şi rezultatul unor lucruri pe care mintea le-a reţinut în ziua respectivă şi care nu au neapărat o semnificaţie, dar care pot să arate ceva ce nu a fost sesizat în momentul real.

VEZI AICI ŞI SEMNIFICAŢIA ALTOR VISE DEOSEBITE

Ai visat vrăjitoare, o naştere sau decesul unui copil?

Ai visat multă lume, numere, câini sau şoareci?

Şi săptămâna trecută, Liliana Ivan a analizat visele primite la adresa vise@click.ro, cărora le-a găsit semnificaţia şi a schiţat pentru voi următoarele rezultate:

simeon stalpnicul png

Excrescenţă pe frunte

Sara se privea în oglindă şi vedea că pe frunte i-a apărut o excrescenţă şi se temea că e un semn rău. E vorba de o perioadă mai agitată pe care o traversează în următoarele trei săptămâni. Poate fi reactivarea unei afecţiuni cronice, de scurtă durată. Are parte de idei şi soluţii noi la capitolul proiecte.

Fugărită de un şarpe

Laura a visat că era alergată de un şarpe. E vorba de un duşman, de o femeie capricioasă, pedantă. Bătălia cu această femeie va dura ceva vreme.

image

Cifra 1

Nuţa avea în vis cifra 1 scrisă pe palmă. Cristian şi Mara au visat tot cifra 1. Aceasta aduce norocul, şansa şi beneficii pe termen lung. E important ca ei să fie atenţi la semnarea documentelor oficiale, mai ales Nuţa.

Comunitatea fericită

Paps a povestit că se afla într-o comunitate fericită, cu oameni fără grija zilei de mâine. Visul lui se poate îndeplini, proiecte ce pot fi realizate de persoane competente ce ştiu să investească.

image

Câmp cu floarea soarelui

Corina a visat un câmp cu floarea soarelui. Aceasta e un simbol al şanselor, mai mult profesionale. Toate proiectele de investiţii vor avea succes.

Câmp cu flori

Paula se afla pe un câmp şi culegea flori. Aici e vorba împliniri ce se vor concretiza doar cu ajutorul unor persoane competente.

Ce este «Traducătoarea de vise»?

Emisiunea are un format interactiv, în care dumneavoastră ne trimiteţi la adresa de mail vise@click.ro ce aţi visat azi-noapte, iar Liliana Ivan vă prezintă semnificaţiile în fiecare zi de marţi, începând cu ora 10.00. Puteţi posta şi la finalul acestor articole ceea ce vă frământă.

Aşteptăm întrebările voastre pe adresa de mail. Toate vor ajunge pe masa lui Lili Ivan şi «Traducătoarea de vise» va oferi toate răspunsurile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net