Ai visat că partenerul te înşală? E de bine!

Ultima actualizare:

Când visezi că te înşală partenerul ori că s-a certat cu tine nu înseamnă că se va întâmpla întocmai.

De cele mai multe ori, visele apăsătoare, care îţi lasă o senzaţie puternică de teamă, sunt prevestitoare de evenimente plăcute şi armonie în viaţa de cuplu.

Află cum le poţi interpreta, mai ales că poţi să afli astfel şi ce îţi rezervă viitorul.

Goală în faţa lui

Înseamnă că, în general, te simţi vulnerabilă sau te confrunţi cu sentimente profunde de ruşine. Nu te îngrijora! Ţi-e teamă de ceva ce nu există.

Te pregăteşti de divorţ

Înseamnă că poţi avea încredere în sprijinul partenerului tău. Dacă visezi des că te cerţi cu el, atunci ai mari şanse să rezolvi o situaţie neplăcută. Cu ajutorul raţiunii şi al diplomaţiei vei trece peste toate, însă acolo unde nu merită, vei renunţa pentru a căuta ceva mai bun.

Dacă visezi avort

În realitate, te gândeşti să rezolvi o problemă foarte dificilă. Nu intra în panică! Finalul va a fi o reuşită.

«Vezi» că te înşală

Înseamnă că eşti nesigur de acţiunile celui de lângă tine. Nu te descuraja, însă! De cele mai multe ori, lucrurile se pot rezolva dacă le vei trata cu răbdare şi mult tact. Dacă visezi că te înşală, atunci bat clopote de nuntă. Dacă acest lucru se întâmplă ziua, atunci vei avea parte de o avansare la serviciu.

Îl «trădezi» în somn

Dacă visezi că ai o aventură, atunci ţi se deschid porţile către noi perspective în dragoste. În cazul în care ai deja o relaţie care-ţi îngrădeşte libertatea, înseamnă că perioada următoare îţi va rezerva câteva soluţii salvatoare. Dacă ai deja o legătură stabilă, ea va prospera datorită descoperirii unor noi orizonturi spirituale.

Ai pierdut verigheta

Trebuie să ştii că în scurt timp se întrevede o reuşită pe plan sentimental. Dacă până acum aveai probleme de comunicare cu partenerul tău de viaţă, perioada următoare va fi una plină de pasiune şi înţelegere. Mai mult, cei care visează că-şi pierd verigheta vor avea o căsnicie sinceră, stabilă şi lipsită de prejudecăţi.

Decesul partenerului

Atunci decesul persoanei iubite sugerează dorinţa de a face câteva schimbări interioare. Poate fi vorba despre creşterea încrederii de sine sau acceptarea responsabilităţilor în viaţa de familie. Oricare ar fi motivul, partenerul te va susţine în ce vrei să întreprinzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net