Ai reduceri importante cu Click!MANIA

5_cristian-mu-at-1000-lei.jpg

Cristian Mușat a câștigat 1.000 de lei cu ziarul preferat
Citeste tot despre: 

Bani, o super-maşină şi reduceri importante la produse extrem de utile pentru casă și gospodărie. Sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de Click! pentru cititorii săi fideli.

La această ediţie sunt puse în joc 1.620.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! și Click! de DUMINICĂ. De exemplu, poţi câştiga reduceri la saltele de pat, pături, pilote, vase de gătit sau încălţăminte de calitate.

Pentru a câștiga o reducere, pe loz trebuie să apară 3 simboluri cu procent de reducere și gama la care se aplică reducerea. Premiile constând în reduceri la produsele Dormeo, Delimano și TopShop  se revendică la numărul 0372.134.119, tarif normal, zilnic între orele 07.00 – 19.00 în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul cu simbolul de reducere. Dacă revendicarea premiului nu se face în ziua în care lozul cu reducerea a fost lipit pe ziar, între orele 07.00 – 19.00, deţinătorul lozului nu mai poate revendica premiul în altă zi, deoarece acesta este valabil numai în ziua de apariţie a ziarului până la ora 19.00. Vă dorim mult succes!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1