Agora

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dacă vă era dor de un film istoric, realizat în Egiptul antic, pe 22 ianuarie veţi avea un motiv de încântare: în România va avea loc premiera filmului "Agora", cu frumoasa Rachel Weisz în rol principal.

Astfel, povestea este plasată în secolul al IV-lea, în Egiptul aflat sub cucerirea Imperiului Roman, în timpuri în care pe străzile Alexandriei, puternicile şi violentele revolte religioase au ajuns până la porţile faimoasei biblioteci.

Prinsă între zidurile clădirii, Hypatia, astronom şi matematician de geniu, împreună cu discipolii ei, se luptă pentru a salva înţelepciunea lumii vechi.

Însă filmul nu este doar unul de acţiune şi istoric, ci şi unul romantic, mai ales când doi bărbaţi se luptă pentru inima Hypatiei.

Unul este Orestes (Oscar Isaac), discipolul acesteia - un tânăr nobil şi extrem de descurcăreţ, iar cel de-al doilea este Davus, sclavul ei, ce trebuie să ia o decizie foarte importantă: aceea de a rămâne lângă persoana iubită sau aceea de a se alătura rebelilor religioşi...

Urmăreşte în Media Center trailerul întreg al filmului.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net