Africa de Sud are nevoie de un miliard de prezervative pentru Mondial

Citeste tot despre: 

Va fi un Campionat Mondial mai încins ca niciodată. Doar se joacă în Africa. Pregătirile sunt aproape de final, fiecare dintre departamentele organizatorice făcându-şi treaba cu minuţiozitate. Cel mai panicos este Ministerul Sănătăţii care se gândeşte la binele tuturor, mai ales al turiştilor care vor călca pe tărâm sud-african.

Şeful de la Sănătate a precizat că ţara sa va avea nevoie de un miliard de prezervative pentru acest an, de două ori mai multe decât distribuie în mod normal.

Principala cauză este valul masiv de 450.000 de turişti înfierbântaţi care vor ateriza odată cu Mondialul din luna iunie. Mai mult, organizatorii glumesc şi pe seama prezenţei fotbaliştilor englezi John Terry şi Ashley Cole, doi mai devoratori de femei, celebrii pentru scandalurile sexuale în care au fost implicaţi.

Numai Marea Britanie a donat 42 de milioane de prezervative (în valoare de peste un milion de euro) către Africa de Sud, ţară care are peste cinci milioane de persoane infectate cu HIV, mai mult decât altă ţară în lume.

http://www.fifa.com/mm/photo/tournament/loc/dsc00049%5f22196%5fsq%5flarge.jpg

"Va fi un număr mare de oameni care vor ateriza în ţară. Toţi vor dornici de distracţie, motiv pentru care trebuie să luăm măsuri speciale la capitolul prezervative. De aceea vom face totul pentru a acoperi cererea de "căciuliţe" pe durata turneului", a spus ministrul Sănătăţii, Victor Ramathesele (foto).

Întrebarea care se pune este: ce vor face 450.000 de turişti, timp de o lună, cu 500 de milioane de prezervative, numărul suplimentat la acest capitol? Ar însemna ca fiecărui turist care vine în Africa de Sud să-i fie repartizate peste 1.000 de "căciuliţe". Oare vor face animale din baloane?

Excelentă totuşi iniţiativa unui Guvern al unei ţări care este condusă de un preşedinte cu trei neveste.

http://a.abcnews.com/images/International/rt_jacob_zuma_100208_mn.jpg

foto - preşedintele sud-african Jacob Zuma alături de cele trei neveste


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1