Africa de Sud are nevoie de un miliard de prezervative pentru Mondial

Ultima actualizare:

Şeful de la Sănătate a precizat că ţara sa va avea nevoie de un miliard de prezervative pentru acest an, de două ori mai multe decât distribuie în mod normal.

Principala cauză este valul masiv de 450.000 de turişti înfierbântaţi care vor ateriza odată cu Mondialul din luna iunie. Mai mult, organizatorii glumesc şi pe seama prezenţei fotbaliştilor englezi John Terry şi Ashley Cole, doi mai devoratori de femei, celebrii pentru scandalurile sexuale în care au fost implicaţi.

Numai Marea Britanie a donat 42 de milioane de prezervative (în valoare de peste un milion de euro) către Africa de Sud, ţară care are peste cinci milioane de persoane infectate cu HIV, mai mult decât altă ţară în lume.

image

"Va fi un număr mare de oameni care vor ateriza în ţară. Toţi vor dornici de distracţie, motiv pentru care trebuie să luăm măsuri speciale la capitolul prezervative. De aceea vom face totul pentru a acoperi cererea de "căciuliţe" pe durata turneului", a spus ministrul Sănătăţii, Victor Ramathesele (foto).

Întrebarea care se pune este: ce vor face 450.000 de turişti, timp de o lună, cu 500 de milioane de prezervative, numărul suplimentat la acest capitol? Ar însemna ca fiecărui turist care vine în Africa de Sud să-i fie repartizate peste 1.000 de "căciuliţe". Oare vor face animale din baloane?

Excelentă totuşi iniţiativa unui Guvern al unei ţări care este condusă de un preşedinte cu trei neveste.

image

foto - preşedintele sud-african Jacob Zuma alături de cele trei neveste

image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net