Află secretele fericirii în viaţa sexuală!

Citeste tot despre: 

După câţiva ani de relaţie, pasiunea pare că dispare încetul cu încetul, iar în viaţa sexuală se instalează monotonia. Din când în când tânjeşti după libidoul de altădată, însă viaţa ta s-a aglomerat extrem de mult, încât nu mai ai timp pentru sex.

Ei bine, este cazul să laşi totul baltă şi să începi să-ţi resuscitezi libidoul! Altfel rişti să rămâi în curând singur, avertizează SeasonsIndia.com

Varietatea

Se spune că varietatea este condimentul esenţial al vieţii sexuale, aşa că n-ar fi rău să ţi-o însuşeşti. E greu să fii original? Pune mâna pe revistele, cărţile sau site-urile de profil şi spicuieşte câteva idei îndrăzneţe, apoi surprinde-ţi partenerul. Nu e nevoie să fie ceva extrem, însă elementul de noutate vă va împrospăta esenţial activitatea sexuală.

Aventura

Câteodată este esenţial pentru voi să faceţi lucruri nebuneşti, pe care nu le-aţi conceput niciodată. Ia-ţi inima în piep şi partenerul de mână şi încercaţi sexul în maşină, în natură, în toaleta unui restaurant, a unui avion sau în cabina de probă. Şi ce dacă veţi fi prinşi? Indiferent ce se întâmplă, această experienţă vă va apropia considerabil.

Entuziasmul

Entuziasmul şi dorinţa sunt factorii de bază ai unei vieţi sexuale împlinite. Când ai avut ultima oară o iniţiativă în dormitor? Dacă nu mai ţii minte, înseamnă că partenerul a acumulat destulă tensiune şi frustrare. Faptul că tu începi un act sexual îi dovedeşte celuilalt că îl doreşti în continuare cu ardoare şi că nu doar te conformezi unor avansuri.

Comunicarea

Eşti frustrat(ă) că partenerul nu ştie ce să facă mai exact şi mai repede pentru a te duce pe culmile extazului? Dacă nu-i spui, nu va afla niciodată, iar relaţia se va apropia de final. Este ironic ca dormitorul, locul unde ar trebui să ne simţim cel mai bine şi cel mai în siguranţă, să fie locul tensiunilor sexuale, care intervin din lipsa comunicării. Nu te aştepta ca partenerul să ghicească ce vrei, ci îndrumă-l încet. Lasă ruşinea deoparte şi spune-i unde, cât şi cum să te atingă.

Află mai multe
despre viaţă intimă din rubrica SEXUALITATE!

Încrederea

Poate nu eşti cel mai bun amant /cea mai bună amantă din lume, însă te străduieşti. În dormitor, nu trebuie să-ţi lipsească încrederea în forţele tale, pentru că acest element este motoraşul care pune treaba în funcţiune. Nu toate partidele de sex sunt memorabile, însă nu trebuie să-ţi pierzi niciodată încrederea în sexualitatea ta.

Citeşte şi:

Iată cum o convingi să faceţi sex dimineaţa!

Află care sunt cele mai excitante poziţii sexuale pentru femei

Jocuri erotice pentru o viaţă sexuală sănătoasă

30 de locuri în care ar trebui să faci sex înainte să mori!


5 lucruri pe care femeile le adoră în pat, dar le este prea ruşine să le ceară!

Vrei să faci sex în baie? Iată cele mai bune poziţii!


Loading...