Află povestea de dragoste dintre Traian Băsescu şi soţia sa!

Citeste tot despre: 

S-au întâlnit pentru prima dată la malul mării şi asta a imprimat o aură cinematografică destinului lor. Cine şi-ar fi imaginat că actualul preşedinte Traian Băsescu şi soţia lui, Maria, s-au îndrăgostit la prima vedere? Şi, mai ales, că acel fulger pasional din inima şi ochii lor va dura o viaţă de om?

S-au cunoscut la Constanţa, aşadar; şi de aici a început mirajul. Maria, o tânără politicoasă, fină şi frumoasă, lucra ca recepţioeră la un hotel din Constanţa şi acolo l-a întâlnit pe tânărul ofiţer de marină Traian Băsescu. El tocmai intrase în hotel, însoţit de nişte prieteni şi, în clipa în care a văzut-o pe Maria, a simţit că ziua a luat o întorsătură de film romantic. Fata acea ceva tulburător, expresiv, frumuseţea ei l-a emoţionat instantaneu pe omul care trăia înfruntând mările.

A simţit că s-a îndrăgostit pe loc de ea, deşi nu ştia nimic, la acea oră, despre cea care avea să-i devină suflet pereche. Putea fi o himeră, ca atâtea altele, dar a mers pe intuiţie şi nu s-a înşelat. Într-o secundă a simţit că i se schimbă viaţa şi că trebuie să facă primul pas.

A abordat-o curtenitor şi elegant, iar Maria a fost impresionată de manierele lui, dar şi de autoritatea lui, de forţa pe care o degaja, de supleţea şi dezinvoltura lui. La rândul său, Traian Băsescu descoperea, de la un minut la altul, virtuţiile pe care şi le dorea şi îşi imagina că trebuie să le deţină femeia ideală, femeia inimii lui.

Citeşte mai multe despre cum a decurs relaţia dintre Traian Băsescu şi Maria în noul număr al revistei Tango, apărut azi, 30 iulie, pe piaţă.

Loading...