Adrian Sobaru a «înnebunit» după ce şi-a pierdut băiatul bolnav de autism pe străzile Capitalei

Ultima actualizare:

Povestea unui om obişnuit, cu soţie, doi copii acasă şi un job la Televiziunea Română părea una încadrată perfect în tiparele comune ale românului contemporan.

Dar, ca mulţi alţii, Adrian Sobaru trăieşte nu doar bucurii, ci şi drame. Are un băiat de 15 ani, bolnav de autism, iar lipsa de speranţă şi faptul că oamenii sunt trataţi ca nişte cifre l-au făcut să recurgă la un gest inedit de protest care a făcut înconjurul lumii: s-a aruncat de la balconul Parlamentului strigând “Pentru tine, Boc. Aţi luat pâinea copiilor!”. Ajutorul de însoţitor pentru persoană cu handicap i-a fost tăiat de la 550 de lei la 461 de lei.

Calvarul a început însă mult mai devreme. Colegii bărbatului ne-au mărturisit că adevăratul şoc suferit de Sobaru nu a fost acesta, ci o întâmplare care l-a marcat foarte mult în urmă cu ceva vreme. “A angajat un psihiatru foarte bun care să facă recuperare cu băiatul şi, tratamentul chiar a dat rezultate spectaculoase. Într-una din zile, când se întoarcea de la şcoală, însoţit de bunica lui, adolescentul s-a rătăcit de femeie şi s-a pierdut pe străzile Capitalei. Adrian a fost anunţat prin telefon şi parcă înnebunise. L-a căutat disperat, ţipând, până l-a găsit". Întâmplarea ne-a fost confirmată şi de soţia electricianului, însă nu a dorit să comenteze foarte mult incidentul.

Află pe adevarul.ro câţi bani a primit Adrian Sobaru după gestul din Parlament!

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net