Adrian Haiduc, designerul de bijuterii, se sparge în figuri prin America

Ultima actualizare:

Surse apropiate designerului au confirmat că acesta a făcut pe vedeta la un hotel din marele Canion, motivând faptul că pe banii lui, își permite să aibe fițe. În timp ce unii români mor de foame și nu au bani nici pentru o pâine, Adrian Haiduc și-a permis să arunce 4.000 de dolari pe un sejur la marele Canion.

Aici, s-a cazat la un hotel unde a trebuit să se facă remarcat în fața anajaților. Haiduc a făcut mofturi că nu a primit o cameră de pe geamul căreia să se vadă perfect marele Canion.

Mai mult, designerul a certat personalul de curățenie al hotelului pentru că, perdelele din cameră, ar fi fost murdare. În cele din urmă, ca tacămul să fie complet, iar întreaga suflare din marele Canion să afle ce mare vedetă e Adrian Haiduc, acesta a fost mutat într-o altă cameră. Contactat telefonic, designerul nu s-a sfiit să recunoască.

“Cu banii mei fac ce vreau, emit câte pretenții vreu, să nu uităm că sunt în Usa nu în România. Aici, dacă nu îți convine ceva ți se oferă soluții, pe când în România poate riști și să fii dat afară din hotel. Nu fac fițe ca și alte pseudo-vedete din România, nefondate, am tot dreptul să fiu tratat ca la carte pentru că plătesc”, și-a motivat comportamentul, marele designer din Banat.

Acesta a ținut să sublinieze că a reușit să-și împlinească încă un vis iar de când a văzut Canionul, inspirația lui la capitolul agresivitate și masivitate în bijuterii, a crescut.

Peripeție la procesul primarului Falcă. Unul din martori a figurat cu un CNP greșit

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net