Adidaşii norocoşi care a învins-o pe Şarapova

Ultima actualizare:

de Adina Blaj

De fiecare dată când calcă pe arenele de la Flushing Meadows, toată atenţia este îndreptată asupra lui Melanie Oudin şi Sam Querry . Nu doar pentru că ar fi preferaţii publicului sau că mânuiesc bine racheta, ci mai ales pentru adidaşii pe care îi poartă. Adidaşii creaţi special pentru ei atrag toate privirile prin culorile vii şi siglele inedite.

Specialişti ai psohiologiei spun că un om îl poţi caracteriza şi după ce poartă în piciaore. Astfel cei doi tenismeni pot fi catalogaţi ca fiind foarte zgomotoşi, avizi de a fi în centrul atenţiei şi foarte ambiţioşi.

În plus, pentru Oudin care la 17 ani a reuşit să elimine două jucătoare din top 10 mondial, Dementieva şi Şarapova, sunt adidaşii ei norocoşi. Combinaţia tupeistă de roz şi galben arată firea sa bătăioasă. Iar cuvântul „încrestat” în ei „CREDE!”, semnifică determinarea jucătoarei. „Acest cuvânt mă caracterizează întru totul. Sunt încrezătoare că pot bate orice jucătoare de top. Dacă nu aş avut ncredere n-aş fi ajuns până aici”, spune americanca.

De partea cealaltă, Querrey spune că a ales adidaşi coloraţi pentru a-şi anunţa într-un fel sau altul venirea sa în topul mondial. „Am ales culorile care-ţi fură ochii!”, şi-a caracterizat Sam adidaşii „tricolori”, roşu, galben şi albastru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net