Acum mă satur cu o caisă - FOTO

Citeste tot despre: 

Stelian Jurcă este mai uşor cu exact 200 de kg. În patru luni de la operaţia de  micşorare a stomacului, cel mai gras român a ajuns să cântărească de la 350 de kg, doar 150 kg, cu un regim alimentar extrem de strict.

Are un stomac de doar 100 de ml, faţă de 1.500 ml cât era iniţial. Operaţia, suportată de "Acces Direct", i-a schimbat complet viaţa, însă l-a adus în faţa unui regim alimentar de la care nu e chip să se abată. Ziua începe pentru Stelian Jurcă, de 47 de ani, la ora 6 dimineaţa, când pleacă soţia la serviciu.

"La micul dejun gust câte puţin dintr-un ou fiert şi iau o lingură de brânză de vaci. Am voie să beau un pahar cu apă sau cu lapte fără grăsimi", ne povesteşte Stelian Jurcă, mândru că a reuşit să dea jos atâtea kilograme.

Vezi aici mai multe imagini

CLIIMA20100709_0166_1.jpg

Galerie foto - Stelian Jurcă

"La prânz, pot să mănânc 100 de grame de carne de pui şi cu câteva înghiţituri de supă, am terminat cu masa. Dacă mănânc peste măsură simt că mi se face rău. Seara beau compoturi şi ceaiuri fără zahăr, iar de fructe abia mă ating. Mănânc atât de puţin, încât nici o caisă nu pot s-o termin. Mai iau vitamine, pentru că mă simt foarte slăbit. Am un început de anemie, din cauză că am slăbit foarte mult într-un timp extrem de scurt", ne-a povestit bucureşteanul.

Pe aceeaşi temă:

A slăbit 30 de kg într- o săptămână!

Îi vor «tăia» stomacul românului de 350 de kg

El
este cel mai gras român. Are 350 de kilograme!

2 februarie - 350 kg- Stelian a chemat asistenţii medicali acasă, pentru că nu se putea deplasa

1 martie - 320 kg- Bucureşteanul a fost internat pentru a i se micşora stomacul

9  iulie - 150 kg- Acum mănâncă doar supe, brânză de vaci şi carne de pui


Loading...